Huuhkajat kohtaa EM-kenraaliharjoituksessa Viron

Huuhkajien seuraava ottelurypäs on maaliskuun lopulla.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue
Huuhkajat
Huuhkajien EM-kisaurakan on määrä alkaa 12.6.Getty Images

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa maaottelussa Viron 4. kesäkuuta, kertoo Palloliitto (siirryt toiseen palveluun). Ottelu on Huuhkajien viimeinen ennen 11. kesäkuuta alkavia EM-kisoja.

Suomen ja Viron välinen ottelu pelataan Suomessa. Paikka ja kellonaika varmistuvat myöhemmin.

Huuhkajien seuraava ottelurypäs on maaliskuun lopulla, kun joukkue aloittaa MM-karsinnat ja pelaa maaottelun Sveitsiä vastan. Suomi aloittaa karsinnat kohtaamalla Bosnia-Hertsegovinan Olympiastadionilla 24. maaliskuuta ja Ukrainan vieraskentällä 28. maaliskuuta. Sveitsi-maaottelu on vuorossa maaliskuun viimeisenä päivänä.

Huuhkajien on määrä pelata historian ensimmäinen EM-kisaottelunsa kesäkuun 12. päivä, kun se kohtaa Kööpenhaminassa Tanskan. Kisojen alkuun on keskiviikkona aikaa sata päivää, mutta järjestelyjen kannalta ilmassa on runsaasti kysymyksiä.

Kisat on tarkoitus järjestää 12 eri kaupungissa ympäri Eurooppaa. Uutistoimisto AFP:n mukaan Euroopan jalkapalloliitto Uefa on antanut isäntäkaupungeille huhtikuun alkuun asti aikaa kertoa, pystyvätkö ne ottamaan otteluihin katsojia.

Viime viikkoina tiedotusvälineissä on pyörinyt huhuja siitä, että kisojen välierä- ja finaalimaa Britannia voisi ottaa vastuun koko kisojen järjestämisestä. Pääministeri Boris Johnsonin edustaja tyrmäsi kuitenkin väitteen viime viikolla "pelkkänä spekulaationa".

Lue myös:

Huuhkajille ikävä takaisku – Vuoden Urheilija Lukas Hradecky kuukauden verran sivussa, MM-karsintojen avaus jäämässä väliin

Ylen jalkapalloasiantuntija: "EM-kisapaikka merkitsee valtavan paljon Signeulille, koska ensimmäiset karsinnat eivät menneet niin hyvin"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat