Viestinaiset saivat pronssimitalinsa – katso palkintojenjako: "Ei ehkä kukaan olisi uskonut, paitsi me aamulla"

Suomen naisten viestijoukkue sai pronssimitalinsa palkintojenjaossa Oberstdorfissa.

urheilu
Viestinaiset saivat pronssimitalinsa
Viestinaiset saivat pronssimitalinsa

Suomen naisten viestijoukkue Jasmi Joensuu, Johanna Matintalo, Riitta-Liisa Roponen, Krista Pärmäkoski sai pronssimitalinsa palkintojenjaossa. Pronssi tuli aiemmin päivällä upean taistelun jälkeen.

– Nyt alkaa konkretisoitumaan, mitä olemme tehneet. Ei ehkä kukaan olisi uskonut, paitsi me aamulla, avausosuuden hiihtänyt arvokisojen ensikertalainen Jasmi Joensuu sanoi.

Toisen perinteisen osuuden hiihti Johanna Matintalo.

– Minulla on ollut aika paljon epäonnea näissä kisoissa ja tuntuu, etten ole saanut esitettyä parastani. Nyt tuntuu tosi hyvältä.

42-vuotiaasta Riitta-Liisa Roposesta tuli MM-kisojen historian vanhin mitalisti.

– Tämä on valtava saavutus. Roponen totesi.

Krista Pärmäkoski ei olisi halunnut hiihtää ankkurina, mutta valinta oli kuitenkin oikea, sillä Pärmäkoski hiihti loistavan ankkuriosuuden.

– Minulle pedattiin sellainen paikka, että sitä ei halunnut sössiä. Voin kyllä lahjoittaa ankkuriosuuden jollekin muulle, mutta oli hyvä, että valmennusjohto piti tällä kertaa pintansa.

Lue myös:

Suomen naisille upeasti yllätyspronssia! – Krista Pärmäkoski pesi Digginsin loppukirissä, Roponen teki historiaa: "Pitää kiittää meidän kuudetta pelaajaa"

Kommentti: Suomen viestinaisten MM-pronssi on yksi kotimaisen hiihtohistorian sensaatioista – se ei olisi ollut mahdollista ilman Ruotsin kaikkien aikojen sekoilua

Sami Jauhojärvi mykistyi suorassa lähetyksessä täysin – naisten mieletön viestimitali sai herkäksi: "Minun pitää vähän keräillä"

Krista Pärmäkoskella ja valmennuksella oli erimielisyyksiä Suomen viestijoukkueen hiihtojärjestyksestä ennen mitalikisaa – "Toivotaan, että hän nyt antaa anteeksi"

Nämä Krista Pärmäkosken reaktiot kertovat kaiken Suomen suuryllätyksestä – ota haltuun huiman MM-pronssipäivän käänteet

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat