Lukon tehopuolustaja Press ratkaisi jälleen voittolaukauskisassa

Lukko nitisti KooKoon 4–3.

urheilu
Robin Press
Elmeri Elo / All Over Press

Miesten jääkiekkoliigan tehokkain puolustaja Robin Press ratkaisi Rauman Lukolle toisen peräkkäisen voiton voittolaukauskilpailussa.

Ruotsalainen Press pääsi laukomaan rankkarin kahdesti, ja ensimmäisen ottelunsa vierasjoukkue KooKoon maalilla pelannut Joona Voutilainen antautui yhtä monesti.

Lukko joutui jo neljännen kerran peräkkäin Kivikylän Areenallaan ylitöihin, mutta raumalaisten maaginen kotitaika säilyi edelleen loppunumeroiden oltua 4–3. Toistaiseksi raumalaiset ovat kärsineet tällä kaudella kotonaan vain yhden tappion.

Lukko johti ottelua toisen erän lopussa Aleksi Saarelan, Vili Saarijärven ja Sebastian Revon maaleilla parhaimmillaan 3–1, mutta KooKoo tuli väkisin rinnalle ja vähällä oli, ettei se olisi mennyt ohi. Kouvolalaisten maalintekijät olivat Arttu Pelli, Toni Suuronen alivoimalla ja Kasperi Ojantakanen.

Yksi torstain ottelun ratkaisuista oli Lukon alivoimapeli, joka on ollut koko kauden Liigan parasta.

– Olihan tunteikas torstai-ilta, mutta kurinalaisuutta olisi pitänyt löytyä enemmän. Me annoimme tunteelle liikaa valtaa ja teimme saman tien pelistä itsellemme vaikean, ihmetteli Sebastian Repo ottelun jälkeen.

Lue myös:

Mikko Rantanen hurjasteli tehot 2+2 NHL:ssä – Jesse Puljujärven Oilers voimaton Maple Leafsia vastaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat