Suora

  • Elävä arkisto esittää

Katso, kuinka naisten maajoukkuevalmentajan tukka lähti mitalijuhlissa! Viestinaiset iloitsivat MM-pronssista riehakkaasti

Iivo Niskasen hiustyyli on valloittanut jalansijaa Suomen hiihtomaajoukkueen sisällä. Uusin "uhri" oli Ville Oksanen.

Hiihdon MM 2021
Mitali tuli – naisten päävalmentajan tukka lähti
Mitali tuli – naisten päävalmentajan tukka lähti

Oberstdorfin MM-kisojen ohjelman, puhuttavat uutiset ja vauhdikkaat kisavideot löydät osoitteesta yle.fi/urheilu/hiihdon_mm.

Suomen naisten viestijoukkue juhli torstaina Oberstdorfissa saavuttamaansa MM-pronssia. Palkintojenjaon jälkeen Suomen joukkue juhli saavutusta muun muassa perinteeksi muodostuneella hiustenleikkuulla. Tällä kertaa kutreistaan joutui luopumaan naisten päävalmentaja Ville Oksanen.

Klikkaa jutun kuvaa ja katso, kuinka naisten joukkueen kaikki jäsenet osallistuivat hotellilla kakkukahvien yhteydessä Oksasen hiustenleikkuuseen.

Joukkueen uusi "hiustyyli" lähti liikkeelle Iivo Niskasesta, jonka pää oli kalju jo ennen MM-kisojen alkua. MM-kisojen aikana Niskasen avustuksella hiuksistaan ovat joutuneet luopumaan muun muassa Perttu Hyvärinen, Joni Mäki ja Ristomatti Hakola. Niskasen parturoinnin kohteeksi on joutunut myös päävalmentaja Teemu Pasanen, jonka päätä ei kuitenkaan ajettu täysin kaljuksi.

Jos Suomen miesten hiihtojoukkue hiihtää perjantaina mitaleille, voi seuraavan parturoitavan löytäminen olla vaikeaa, sillä kaikki joukkueen jäsenet ovat jo valmiiksi kaljuja.

Lue myös:

Viestinaiset saivat pronssimitalinsa – katso palkintojenjako: "Ei ehkä kukaan olisi uskonut, paitsi me aamulla"

Suomen naisille upeasti yllätyspronssia! – Krista Pärmäkoski pesi Digginsin loppukirissä, Roponen teki historiaa: "Pitää kiittää meidän kuudetta pelaajaa"

Kommentti: Suomen viestinaisten MM-pronssi on yksi kotimaisen hiihtohistorian sensaatioista – se ei olisi ollut mahdollista ilman Ruotsin kaikkien aikojen sekoilua

Sami Jauhojärvi mykistyi suorassa lähetyksessä täysin – naisten mieletön viestimitali sai herkäksi: "Minun pitää vähän keräillä"

Krista Pärmäkoskella ja valmennuksella oli erimielisyyksiä Suomen viestijoukkueen hiihtojärjestyksestä ennen mitalikisaa – "Toivotaan, että hän nyt antaa anteeksi"

Nämä Krista Pärmäkosken reaktiot kertovat kaiken Suomen suuryllätyksestä – ota haltuun huiman MM-pronssipäivän käänteet

Miesten viestijoukkue lähtee naisten jalanjäljissä tavoittelemaan mitalia – hiihtojärjestystä pohdittiin palaverissa, joka venyi poikkeuksellisen pitkäksi

Miksi ihmeessä Suomen hiihtotähdet lainailevat jatkuvasti toistensa suksia kisoihin? Uusi huoltopäällikkö muutti toimintakulttuuria ja se tuo menestystä

Miehet hakevat viestimitalia, mäkihypyssä suurmäen kilpailu – katso MM-hiihtojen päivän kisaohjelma ja lähetystiedot

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat