Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • eEuro 2021 -karsinnat
  • Urheiluruutu

Mitä ihmettä? Olympiavoittaja Jauhojärvi teki Ylen aamussa säätiedotuksen – katso hauska video

Sami Jauhojärvi antoi terveisensä hiihtokuplasta Ylen aamussa.

Hiihdon MM 2021
Mitä ihmettä? Olympiavoittaja Jauhojärvi keskeytti Ylen aamun säätiedotuksen
Mitä ihmettä? Olympiavoittaja Jauhojärvi keskeytti Ylen aamun säätiedotuksen

Ylen aamussa nähtiin perjantaina hauska tilanne, kun Yle Urheilun asiantuntija ja maastohiihdon olympiavoittaja Sami Jauhojärvi tuli tv-katsojien yllätykseksi ruutuun meteorologi Anniina Valtosen säätiedotuksen jälkeen.

Jauhojärvi esiintyi tulevansa hiihtokuplasta Ylen aamun studioon ja rupesi esittelemään sääkarttoja.

– Niin kuin kuvista näkyy, niin Suomessahan vallitsee tämmönen voimakas hiihtopaineen alue tällä hetkellä. Siihen on parikin vaikuttavaa tekijää. Pohjosesta on tullut meille näitä lumisateita hyvin talven aikana ja sitten taas tuolla Keski-Euroopassa Oberstdorfin suunnalla vaikuttaa voimakas mitalisade, joka toivottavasti jatkuu myös sitten tämän miesten viestin osalta tänä päivänä, Jauhojärvi kuvaili.

Jauhojärvi ennusti viikonlopulle Suomeen hyvää säätä.

– Kun mennään huomiseen näyttää, että siellä on tosiaan tulossa vähän matalapainetta Suomen päälle.. Kannattaa miettiä siirtyisikö kenties vapaalle hiihtotavalle. Varsinkin täällä Kokkola-Kotka -linjan eteläpuolella kannattaa vahvasti harkita karvapohjasukien käyttämistä, jos on menossa perinteisellä hiihtämään.Jos voitelutaito on hallussa, voi toki kokeilla voidella ja yrittää pitotälliä saada kohdilleen, Jauhojärvi totesi.

Yle Urheilu haluaa yhdistää suomalaiset rakkaan lajin parissa ja nähdä, miltä sinun hiihtokuplasi näyttää.

Jaa meille hetkesi ladulta, niin hyvät kuin huonotkin, ja voit voittaa Urheilustudion palkintoja. Voit osallistua jakamalla kuvasi tai videosi Instagramissa hashtagilla #hiihtokupla. Parhaita kuvia ja videoita nostetaan tiiviisti Urheilustudion lähetyksiin hiihtolomaviikkojen ja Oberstdorfin MM-hiihtojen aikaan.

Lue lisää:

"Aamulla tuli jalkarättejä, nyt tulee räntää" – sääkaaos puhuttaa hiihdon MM-kisapaikalla juuri ennen miesten viestiä

Katso, kuinka naisten maajoukkuevalmentajan tukka lähti mitalijuhlissa! Viestinaiset iloitsivat MM-pronssista riehakkaasti

Tuoreen MM-mitalistin Jasmi Joensuun tarinassa on paljon samaa kuin Iivo ja Kerttu Niskasella – Joensuulle rakas pappa puolusti ratkaisua, jonka moni tuomitsi

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat