Katso tallenne: Italia löi Suomen futsalin EM-karsinnoissa

Suomi ja Italia kohtasivat futsalin EM-karsintaottelussa Vantaalla. Katso tallenne ottelusta pääkuvan videota klikkaamalla.

futsal
Suomen miesten futsalmaajoukkue Serbia-ottelussa joulukuussa 2020.

Suomi kohtasi kaksinkertaisen Euroopan mestarin Italian miesten futsalin EM-karsintaottelussa Vantaalla. Katso uusinta ottelusta pääkuvan videota klikkaamalla

Suomi haki ottelussa revanssia, sillä Italia vei Pratossa pelatun joukkueiden edellisen kohtaamisen helmikuun alussa. Suomi teki komeita maaleja, mutta Italia oli parempi maalijuhlassa 7–4.

Italia-ottelua ennen Suomi avasi karsinnat 3–3-tasapelillä Belgiaa vastaan, ja Mico Marticin suojatit ovat tällä hetkellä karsintalohkon jumbona yhdellä pisteellä. Lohkon neljäs joukkue on Montenegro, joka avasi pistetilinsä eilen lyömällä Belgian 4–3.

Suomi päästi kahdessa ensimmäisessä ottelussa 10 maalia, ja viime vuosina vahvaan puolustukseen menestyksensä perustaneelle joukkueelle se on liikaa.

– Tunnelmat ovat hyvät. Tiedämme nyt paremmin, miten Italia pelaa, ja petraamme huomattavasti edellisestä pelistä. Odotin enemmän pisteitä kahdesta ensimmäisestä vierasottelusta, kuin mitä saimme, Martic tuumi Palloliiton sivuilla (siirryt toiseen palveluun).

– Kolmessa edellisessä ottelussamme puolustuksemme ei ollut niin hyvä kuin mihin ollaan totuttu. Nyt olemme huomioineet kollektiivisen puolustuspelaamisen valmistautumisessamme entistä paremmin.

Puuttuuko sisältö?

Ylen artikkeleiden yhteydessä voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkistamalla evästeasetuksesi alta olevasta linkistä voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Lohkon ykkönen etenee tammi–helmikuussa 2022 Hollannissa pelattaviin EM-kilpailuihin. Kisoihin tiensä selvittävät myös kuusi parasta lohkokakkosta.

Suomi ja Italia kohtasivat myös MM-jatkokarsintojen Elite Roundilla tammikuussa 2020, ja tuolloin Suomi venyi tasapeliin 2–2.

Lohkon sarjataulukko:

Italia 3 3 0 0 14–6 9

Belgia 3 1 1 1 12–9 4

Montenegro 3 1 0 2 6–12 3

Suomi 3 0 1 2 9–14 1

Suomen otteluohjelma:

28.1. Belgia-Suomi (Liege) 3–3
2.2. Italia-Suomi (Prato) 7–4
5.3. Suomi-Italia (Vantaa) 2–4
8.3. Suomi-Montenegro (Vantaa) TV2 klo 18
9.4. Montenegro-Suomi (pelipaikka tarkentuu)
13.4. Suomi-Belgia (Vantaa)

Lue myös:

Suomi taipui Italialle toistamiseen futsalin EM-karsinnoissa – katso ottelun maalikooste

Helmarien huippuottelut Ylen kanavilla vuoteen 2025 saakka – "Helmarit ovat ilmiö, jonka tarinaa haluamme kertoa"

Futsalmiehet tekivät hienoja maaleja, mutta Italia oli lopulta liian kova pala

Katso tallenne: Suomi kohtasi Italian futsalin EM-karsintaottelussa

Suomen futsalmiehet kohtaavat EM-karsinnassa uudistuneen Italian – yksi pelin osa-alue pitää hioa "kirurgisen tarkaksi", jotta huippuvastus voi kaatua

Miesten futsalmaajoukkue aloitti EM-karsinnat tasapelillä Belgiassa – kotijoukkueen konkaripelaajalta täydellinen unelmamaali

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat