Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

KooKoo sai hyviä uutisia ambulanssilla sairaalaan viedystä maalivahdista – valmentaja äimisteli telojan saamaa tuomiota: "Härskimpi voisi käyttää hyväkseen"

KooKoon ruotsalaismaalivahti Victor Brattström loukkaantui pahannäköisesti sunnuntain SM-liigakierroksella.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Victor Brattström juo maalilla vettä juomapullosta.
Victor Brattström on KooKoon ykkösmaalivahti. AOP

Jääkiekon SM-liigan KooKoo on saanut helpottavia uutisia ruotsalaismaalivahti Victor Brattströmistä. Kouvolalaisjoukkueen ruotsalaismaalivahti loukkaantui lauantaina pahannäköisesti ottelussa KalPaa vastaan ja hänet kannettiin paareilla pois kaukalosta ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan.

– Hän voi ihan hyvin. Pääasia on, että ei ole mitään vakavaa. Huomenna tehdään vielä testit aivotärähdyksen varalta. Hän on jo päässyt pois sairaalasta, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas kertoi Yle Urheilulle.

Puuttuuko sisältö?

Ylen artikkeleiden yhteydessä voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkistamalla evästeasetuksesi alta olevasta linkistä voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

– Vielä ei voi sanoa, milloin Brattström pääsee taas pelaamaan. Tiedämme asiasta varmasti enemmän ensi viikon aikana, Ahokas jatkoi.

Brattström jäi päätöserän alussa maalinedustilanteessa KalPan Kai Kantolan jyrän alle, ja Kantolan polvi näytti osuvan kouvolalaisten ykkösmaalivahtia päähän. Tilanteessa KalPan Juuso Könönen nosti KalPan 2–1-johtoon, ja tilannetta maalille seurannut Kantola osui KooKoo-hyökkääjä Ahti Oksasen ahdistamana Brattströmiin.

Kantola sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen estämisestä. KooKoo-luotsin oli vaikea sulattaa Kantolan saamaa pientä tuomiota.

Jussi Ahokas
Jussi Ahokas on KooKoon päävalmentaja. Tomi Hänninen

– Asia ei mennyt jatkokäsittelyyn. Se oli selkeä ulosajon ja pelikiellon paikka. Se on aikamoista, että ykkösvahti voidaan vetää kumoon. Jos tuosta selviää kaksiminuuttisella, niin joku härskimpi voisi käyttää tuota hyväkseen pudotuspeleissä – maalivahti voidaan vetää ihan surutta yli, Ahokas äimisteli.

Lue myös:

SM-liigakierroksella pelottava loukkaantuminen – KooKoon ruotsalaisvahti vietiin paareilla ulos kaukalosta ja ambulanssilla sairaalaan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat