1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jalkapallo

Teemu Pukki valittiin Englannissa kuukauden pelaajaksi

Teemu Pukki on tehnyt Mestaruussarjassa tällä kaudella jo 20 maalia.

Teemu Pukki teki helmikuussa seitsemän maalia. Kuva: Alex Livesey / Getty Images

Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Teemu Pukki on valittu Englannin Mestaruussarjan kuukauden pelaajaksi. Norwichin ykköspyssy tulitti helmikuussa seitsemän maalia yhtä monessa ottelussa. Pukin johdolla sarjakärki Norwich voitti helmikuussa seitsemästä pelistään viisi.

– Se oli mahtava kuukausi. Mielestäni moni muu pelaaja toisista joukkueista olisi voinut saada tämän palkinnon. Olen iloinen siitä, miten kuukausi sujui, Pukki sanoi Norwichin verkkosivuilla. (siirryt toiseen palveluun)

Norwich on kovaa vauhtia palaamassa Englannin kakkostasolta takaisin pääsarjaan. 35 kierroksen jälkeen Norwichin sarjajohto on 10 pistettä.

– Olen vain yhtä palkintoa vailla tänä vuonna, ja se on nousu takaisin Valioliigaan. Ovathan nämä palkinnot kivoja, mutta eivät ne merkitse paljoakaan, jos emme saavuta paikkaa Valioliigassa, Pukki sanoi.

Pukki on Mestaruussarjan maalipörssissä toisena 20 osumallaan. Kärkipaikkaa pitää hallussaan Brentfordin Ivan Toney, joka on tehnyt 25 maalia.

Katso Mestaruussarjan taulukko tämän linkin kautta.

Lue myös:

Teemu Pukilta kahden maalin avauspuoliaika - 20 sarjamaalin rajapyykki rikki, hattutemppu lähellä

Kommentti: Teemu Pukin huippuvireen taustalta löytyy poikkeuksellista harmoniaa – tilastot osoittavat argentiinalaisen tutkaparin merkityksen