Hyppää sisältöön

HIFK:n joukkueessa koronatapaus – karanteeni sekoittamassa Suomen cupin ohjelman

RoPS:n ja HIFK:n välinen Suomen cupin neljännesvälierä ottelu siirtyy.

HIFK ja RoPS kohtasivat lokakuussa Veikkausliigan ottelussa. Kuva: AOP / Emil Hansson

Rovaniemen Palloseuran ja Helsingin IFK:n oli määrä kohdata sunnuntaina Oulussa jalkapallon miesten Suomen cupin neljännesvälierän merkeissä, mutta ottelu piti siirtää myöhempään ajankohtaan koronavirustapauksen ja sitä seuranneen joukkuekaranteenin takia.

Palloliiton verkkosivujen (siirryt toiseen palveluun) mukaan koronatapaus löytyi HIFK:n joukkueesta. Ottelun uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Siirto sotkee ikävästi Palloliiton suunnitelmaa, jonka mukaan neljännesvälierät piti pelata loppuun 14. maaliskuuta. Suunnitelman mukaan puolivälierät pitäisi pelata jo 20. maaliskuuta, mutta siirron myötä yhtä puolivälieriin jatkajaa ei saada selville vielä tänä viikonloppuna.

Puolivälieräpaikkansa viikonlopun otteluissa on lauantaina jo varmistanut FC Honka, joka löi VPS:n vieraskentällä 4–0. PK-35 löi Lappeenrannassa PEPOn 3–0 ja eteni myös jatkoon. Gnistan ja EIF kohtaavat Helsingissä kello 17.

Lue myös:

Palloliitossa odotetaan kuumeisesti Uefan päätöksiä EM-kisoista – Huuhkajien leiritys voi siirtyä Venäjältä kotimaahan: "Siitäkin on keskusteltu"

Haluatko saada musiikkisi osaksi jalkapallon EM-kisalähetyksiä? Vielä ehdit osallistua Huuhkajaviisuihin!