1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Jääkiekon miesten SM-liiga

Koronaa sairastava Lukon päävalmentaja Pekka Virta kertoi tilanteestaan: "27 päivää teholla"

Rauman Lukon päävalmentaja on ollut tammi-helmikuun vaihteesta saakka sivussa joukkueensa toiminnasta.

Pekka Virta kertoi tilanteestaan sosiaalisessa mediassa. Kuva: Elmeri Elo / All Over Press

Rauman Lukon päävalmentaja Pekka Virta on ollut jo tammi-helmikuun vaihteesta lähtien sivussa joukkueensa toiminnasta korona-altistumisen ja sitä seuranneen tartunnan takia. Virta kertoi helmikuun puolivälissä olevansa sairaalahoidossa Turun yliopistollisessa sairaalassa, minkä jälkeen useat SM-liigaa seuraavat ovat arvuutelleet päävalmentajan kuntoa.

Tiistaina Virta julkaisi itsestään kuvan sosiaalisessa mediassa (siirryt toiseen palveluun) sairaalavuoteelta lyhyellä saatetekstillä.

– 27 päivää teholla vaan tänään heräsin osastolta, Virta kirjoitti huutomerkin kera.

Virta kertoi edellisen kerran helmikuun puolivälissä niin ikään sosiaalisessa mediassa terveydentilastaan.

– Laitan tätä kautta pienen päivityksen tiedoksi kavereille kuin myös medialle, enkä meinaa asiaa enempää kommentoida. Korona-altistukseni osoittautui lopulta koronaksi, ja olen toista viikkoa sitä jo sairastanut, Virta kirjoitti Facebookissa.

Virta kertoi tuolloin tilastaan, sillä hänen oli tarkoitus palata 15. helmikuuta Lukon peräsimeen. Hän kertoi tuolloin, että olo on tilanne huomioiden "ihan hyvä".

Rauman Lukko johtaa SM-liigaa 2.11 pisteen keskiarvolla. Sarjataulukossa toisena on HIFK, jonka pistekeskiarvo on 1.96. Liiga päätti maanantaina, että joukkueiden runkosarjasijoitukset määräytyvät tällä kaudella ottelukohtaisen pistekeskiarvon perusteella.

Lue myös:

Lukon päävalmentaja Pekka Virta sairaalahoidossa koronan takia: "Olo on tilanne huomioiden ihan hyvä"