Hyppää sisältöön

Stina Nilsson debytoi maailmancupissa viikonloppuna: "Näyttänyt hyvää menoa"

Nilsson on kilpaillut tällä kaudella pääosin IBU Cupissa.

27-vuotias Stina Nilsson kilpailee ensimmäistä kertaa ampumahiihdon maailmancupissa viikonloppuna Östersundissa. Kuva: Imago Sport / AOP

Maastohiihdosta ampumahiihdon pariin vaihtanut ruotsalainen Stina Nilsson tekee viikonloppuna debyyttinsä ampumahiihdon maailmancupissa Östersundissa.

Nilsson on kilpaillut tällä kaudella pääosin ampumahiihdon maailmancupia alemmalla tasolla IBU Cupissa. Hän on sijoittunut IBU Cupissa parhaimmillaan takaa-ajossa kahdeksanneksi ja normaalimatkalla sijalle 21.

– Stina on näyttänyt hyvää menoa IBU Cupin kilpailuissa. Uskomme, että hänen kehitykselleen on tärkeää saada mahdollisuus harjoitella ja kilpailla maailman parhaiden ampumahiihtäjien kanssa, päävalmentaja Johannes Lukas kommentoi tiedotteessa.

Nilsson kertoi melkein vuosi sitten siirtyvänsä maastohiihdosta täksi kaudeksi ampumahiihdon pariin. Nilsson voitti maastohiihdossa henkilökohtaisilla matkoilla muun muassa olympiakultaa sprintissä, olympiapronssia 30 kilometrillä ja MM-hopeaa sprintissä Seefeldin MM-kisoissa.

Lue myös:

.
.