1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. F-liiga (miehet)

Nokian KrP nappasi viimeisen välieräpaikan miesten salibandyliigassa – Happeen kausi päättyi tylyyn tappioon

Nokian KrP kaatoi Happeen seitsemännessä ja ratkaisevassa puolivälierässä 8–3.

Nokian KrP eteni miesten salibandyliigassa välieriin. Arkistokuva Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Salibandyn miesten F-liigan välieräparit saivat sinettinsä keskiviikkona, kun Classicille haettiin vastustaja Nokian KrP:n ja Happeen puolivälierät päättäneellä 7. ottelulla. Jännityssarja ratkesi nokialaisten eduksi, KrP:n musertaessa Happeen 8-3.

Nokian KrP oli sarjassa tappiolla jo otteluin 1–3, mutta niin vain joukkue kampesi tiensä neljän parhaan joukkoon. Tasoihin nousu tapahtui kahdella niukalla (6–5 ja 2–1) voitolla, mutta ratkaisevassa seitsemännessä pelissä Nokian KrP karkasi ensin 2–0- ja 3–1-johtoihin ja sitten päätöserässä selvään voittoon.

– Aika tasaista oli vaikka loppunumerot meitä vähän mairittelivatkin, Nokian KrP:n Mikko Laakso totesi Ruudun haastattelussa.

– Kyllä tämä nousu 1-3:sta jatkoon kertoo jengin sitkeydestä ja antaa meille hyvää itseluottamusta välieriin.

Lauantaina alkavan Classic–Nokian KrP -parin ohella finaalipaikkaa ratkotaan parissa Oilers–TPS, jonka pelit alkavat perjantaina. Finaaleihin etenee neljällä voitolla.

Lue myös:

Viime hetken maali siivitti TPS:n jatkoon – kolme F-liigan välieräjoukkuetta selvillä, pelit jatkuvat vain yhdessä sarjassa

Indiansin pakkovoitto kääntyi dramaattiseksi tappioksi – Oilers nousi kolmella alivoimamaalilla tasoihin ja eteni välieriin jatkoaikavoitolla