1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Jääkiekon miesten SM-liiga

HS: HIFK:n liigajoukkueessa lisää koronatartuntoja

HIFK:n liigajoukkueessa on enemmän kuin yksi koronavirustartunnan saanut henkilö.

Anton Lundell sai koronatartunnan jo helmikuun EHT-turnauksessa Ruotsissa. Kuva: Matti Raivio / All Over Press

Helsingin IFK:n jääkiekon liigajoukkueessa on paljastustunut lisää koronavirustartuntoja, kertoo Helsingin Sanomat. (siirryt toiseen palveluun) HIFK:n koko joukkue joutui jo aiemmin kahden viikon karanteeniin, kun joukkueen jäsenellä todettiin koronatartunta.

– Tartuntoja on enemmän kuin yksi. Valitettavasti sen tarkemmin en halua asiaa kommentoida. Kyse on työntekijöiden terveysasioiden julkisesta kommentoinnista. Ihmiset ovat nyt aika herkällä, HIFK:n viestintäpäällikkö Petteri Linnavalli sanoi HS:lle.

Linnavallin mukaan joukkueessa ilmenneet tartunnat eivät toistaiseksi vaikuta kahden viikon karanteenin pituuteen. HIFK:lta jää pelaamatta seitsemän runkosarjan kamppailua.

Keskushyökkääjä Anton Lundell sai koronavirustartunnan jo helmikuussa Ruotsissa pelatussa Leijonien EHT-turnauksessa. Lundell ei ole pelannut tartuntansa jälkeen yhtään liigaottelua, vaikka on jo palannut harjoituksiin.

HIFK:n lisäksi myös SaiPa on määrätty kahden viikon karanteeniin. Karanteenissa on myös, kouvolalaisten karanteeni päättyy ensi maanantaina (22. maaliskuuta), mikäli uusintatestit ovat negatiivisia.

Lue myös:

Liigahallitus vahvisti: pistekeskiarvo määrää SM-liigan runkosarjasijoitukset

Kommentti: Kunnianhimoa vai ahneutta? SM-liiga sai mitä tilasi – kauden tärkeimmällä hetkellä joudutaan todennäköisesti turvautumaan epäreiluun ratkaisuun

KooKoon koronatestit negatiivisia – joukkue karanteenissa ensi maanantaihin saakka