Lentopallon välieräsarja keskeytyy koronatartunnan takia – LP Kangasalan joukkue kahden viikon karanteeniin

Tämän illan välieräottelu Kuusamoa vastaan on peruttu. Kuusamo etenee finaaliotteluihin.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin LP Kangasalan 14 vuorokauden karanteeniin. Kuva: Kalle Parkkinen / Lehtikuva

Lentopallon naisten Mestaruusliigajoukkue LP Kangasalan joukkueessa on todettu koronatartunta tänään perjantaina. Illan välieräottelu Kuusamoa vastaan on peruttu ja joukkue valmennusjohtoineen on asetettu karanteeniin.

Lentopalloliitto kertoo tiedotteessaan, että Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautiviranomainen on asettanut joukkueen 14 vuorokauden karanteeniin ja joukkueen toiminta keskeytetään karanteenin ajaksi.

LP Kangasala voitti runkosarjan ylivoimaisesti. Se voitti myös ensimmäisen välieräottelun 3–0. Lentopalloliiton pääsarjaryhmän päätöksen mukaan pudotuspelijoukkueen estyessä pelaamasta sarjaohjelmaan merkittyjä pelejä koronavirukseen liittyvien viranomaismääräysten vuoksi, päättyvät joukkueen pelit päätöshetkeen.

Lentopalloliitto tiedotti myöhemmin, että Kuusamo etenee kyseisestä välieräparista finaaleihin ja kohtaa siellä voittajan välieräsarjasta LP Viesti - Hämeenlinnan Lentopallokerho. Pronssimitalit saavuttaa kyseisen välieräsarjan häviäjä, koska se on ainoa pronssiotteluihin selvinnyt joukkue.

Päivitys kello 15.02: Lisätty tieto Kuusamon finaalipaikasta.

Lue myös: