Suora

  • Elävä arkisto esittää

Ilkka Herola mäkiosuuden 16:s – ero kärkeen reilut puolitoista minuuttia

Ryota Yamamoto leiskautti mäkiosuudella 143 metrin siivun.

yhdistetty hiihto
Ilkka Herola
Ilkka Herola venytti mäkiosuudella 130-metrisen siivun. EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Ilkka Herola oli 16:s yhdistetyn maailmancupin mäkiosuudella Saksan Klingenthalissa sunnuntaina. Herolan ero kärkeen ennen kauden viimeistä hiihto-osuutta on minuutti ja 36 sekuntia. Herola venytti HS140-mäestä 130 metriä.

Kilpailun kärjessä on mäkiosuuden jälkeen huikean 143-metrisen hypyn liitänyt Japanin Ryota Yamamoto. Mäkiosuuden kakkonen oli Norjan Jarl Magnus Riiber, joka varmisti lauantaina maailmancupin kokonaiskilpailun voiton. Riiber hyppäsi sunnuntain 139,5 metriä, ja lähtee ladulle seitsemän sekuntia Yamamoton jälkeen.

Vain 98-metrisen siivun hypännyt Leevi Mutru oli mäkiosuuden 45:s ja 95 metriä hypännyt Wille Karhumaa oli viimeinen (50:s).

Kymmenen kilometrin hiihto-osuus nähdään TV2:ssa ja Areenassa kello 15.40.

Lauantaina hiihto-osuudella keskeyttänyt Eero Hirvonen ei osallistunut sunnuntain päätöskilpailuun. Hirovonen julkaisi lauantain kilpailun jälkeen kuvapalvelu Instagramin tarinat-osiossa kuvan, jossa soi taustalla Klamydian kappale Mä lähden himaan.

Tulospalvelu:

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Eero Hirvonen ei todennäköisesti kilpaile enää Klingenthalissa – Petter Kukkonen löi pöytään nimen uudesta henkilökohtaisesta valmentajasta

Jarl Magnus Riiber varmisti yhdistetyn maailmancupin voiton, Ilkka Herola kiri hiihto-osuudella 14. sijalle: "En saanut ihan parasta irti"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat