Hyppää sisältöön

Tanskalaisministeri lupasi vähintään 11 000 katsojaa Kööpenhaminan EM-otteluihin

Uefa edellytti hiljattain, että EM-turnauksen katsomoihin on päästettävä yleisöä koronapandemiasta huolimatta.

Suomen on tarkoitus kohdata Tanska 12. kesäkuuta Kööpenhaminassa. Kuva: AOP

Huuhkajat saattaa pelata yli kymmenentuhannen katsojan edessä Kööpenhaminassa, jos Tanskan kulttuuriministerin torstainen arvio pitää kutinsa. Ministeri Joy Mogensen kertoi, että Parken-stadionille voitaisiin ottaa vähintään 11 000 katsojaa miesten EM-lopputurnauksessa. Stadionille mahtuu noin 38 000 katsojaa.

– EM-lopputurnaus on ainutlaatuinen tapahtuma. Siksi hallitus on päättänyt, että Kööpenhaminassa pelattaviin neljään otteluun otetaan vähintään 11 000-12 000 katsojaa, ministeri kertoi uutistoimisto Ritzaun mukaan.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa edellytti hiljattain, että EM-turnauksen katsomoihin on päästettävä yleisöä koronapandemiasta huolimatta. Kisakaupunkeja on alustavasti 12.

B-lohkossa pelaavan Suomen on määrä kohdata Tanska 12. kesäkuuta Kööpenhaminassa. Muut Suomen ottelut pelataan Pietarissa: 16. kesäkuuta vastassa on Venäjä ja 21. kesäkuuta Belgia.

Lue myös:

Asiantuntija hämmästeli Huuhkajien kesken ottelun kadonnutta otetta: "Yllättävää, miten Suomi katosi pelistä pois"

Teemu Pukki iski kaksi osumaa ja nousi Mikael Forssellin rinnalle kaikkien aikojen maalintekijätilastossa – Huuhkajat tasasi pisteet Bosnia-Hertsegovinan kanssa

Huuhkajat avaa EM-kisat Kööpenhaminassa, vakuuttaa Tanskan jalkapallopomo – "Moni asia osoittaa, että voimme ottaa yleisöä"