Tanskalaisministeri lupasi vähintään 11 000 katsojaa Kööpenhaminan EM-otteluihin

Uefa edellytti hiljattain, että EM-turnauksen katsomoihin on päästettävä yleisöä koronapandemiasta huolimatta.

jalkapallo
parken
Suomen on tarkoitus kohdata Tanska 12. kesäkuuta Kööpenhaminassa.AOP

Huuhkajat saattaa pelata yli kymmenentuhannen katsojan edessä Kööpenhaminassa, jos Tanskan kulttuuriministerin torstainen arvio pitää kutinsa. Ministeri Joy Mogensen kertoi, että Parken-stadionille voitaisiin ottaa vähintään 11 000 katsojaa miesten EM-lopputurnauksessa. Stadionille mahtuu noin 38 000 katsojaa.

– EM-lopputurnaus on ainutlaatuinen tapahtuma. Siksi hallitus on päättänyt, että Kööpenhaminassa pelattaviin neljään otteluun otetaan vähintään 11 000-12 000 katsojaa, ministeri kertoi uutistoimisto Ritzaun mukaan.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa edellytti hiljattain, että EM-turnauksen katsomoihin on päästettävä yleisöä koronapandemiasta huolimatta. Kisakaupunkeja on alustavasti 12.

B-lohkossa pelaavan Suomen on määrä kohdata Tanska 12. kesäkuuta Kööpenhaminassa. Muut Suomen ottelut pelataan Pietarissa: 16. kesäkuuta vastassa on Venäjä ja 21. kesäkuuta Belgia.

Lue myös:

Asiantuntija hämmästeli Huuhkajien kesken ottelun kadonnutta otetta: "Yllättävää, miten Suomi katosi pelistä pois"

Teemu Pukki iski kaksi osumaa ja nousi Mikael Forssellin rinnalle kaikkien aikojen maalintekijätilastossa – Huuhkajat tasasi pisteet Bosnia-Hertsegovinan kanssa

Huuhkajat avaa EM-kisat Kööpenhaminassa, vakuuttaa Tanskan jalkapallopomo – "Moni asia osoittaa, että voimme ottaa yleisöä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat