Albin Granlund sai aivotärähdyksen eikä pelaa Sveitsi-kamppailussa

Albin Granlund jää sivuun Sveitsi-ottelusta

Huuhkajat
Albin Granlund kuvassa
Albin Granlund ei ole mukana Sveitsin ja Suomen maaottelussa. Getty Images

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen puolustaja Albin Granlund jää sivuun keskiviikon maaottelusta Sveitsiä vastaan. Granlund sai lievän aivotärähdyksen sunnuntaina pelatussa Ukrainan ja Suomen MM-karsintaottelussa.

Granlund sai pallon ikävän näköisesti kasvoihinsa ja joutui jättämään Ukraina-ottelun kesken 16. minuutilla. Granlund kärsii aivotärähdyksestä, mutta voi olosuhteisiin nähden hyvin. Pelaaminen Sveitsiä vastaan olisi kuitenkin mahdotonta.

Huuhkajien joukkue täydentyy hollantilaista PEC Zwollea edustavalla Thomas Lamilla. Lam on urakoinut Zwollen alakerrassa tällä kaudella 20 ottelussa, joissa hän on osunut kolmesti.

Sveitsin ja Suomen maaottelua voi kuunnella keskiviikkona Yle Puheen suorassa lähetyksessä. Yle Puheen lähetys starttaa kello 21.30.

Lue myös:

Teemu Pukki häkellyttävän kovassa maalivireessä – "Urani parasta jalkapalloa"

Huuhkajat venyi Ukrainassa temppuun, johon on viime vuosina pystynyt vain Saksa – nyt katseet käännetään EM-kisoihin: "Voimme saavuttaa paljon"

Sveitsi-ottelussa valtavat panokset Huuhkajien EM-joukkueeseen kärkkyville pelaajille: "Jos nyt ei löydy sata lasissa taistelua, milloin sitten?"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat