Suora

  • Uinnin EM alkuerät

Ronaldon raivonpurkauksesta oli hyötyäkin – kapteenin käsivarsinauha huutokaupattiin huippusummalla

Portugalin jalkapallomaajoukkueen kapteeni Cristiano Ronaldo tuohtui viimeviikkoisessa Serbia-ottelussa ja viskasi käsivarsinauhansa nurmelle.

jalkapallo
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldon kapteenin käsivarsinauha huutokaupattiin ja tulot käytetään pienen pojan hoitokuluihin.European Pressphoto Agency EPA

Cristiano Ronaldo menetti malttinsa viime viikon MM-karsintaottelussa Serbiaa vastaan, kun hänen maaliaan ei hyväksytty. Ronaldo heitti kapteenin käsivarsinauhansa Punaisen tähden eli Rajko Mitic -stadionin nurmelle palomies Djordje Vukicevicin lähettyville.

BBC:n mukaan (siirryt toiseen palveluun)Vukicevic ja ottelun järjestelyissä mukana ollut henkilöstö päättivät käyttää nauhaa hyväntekeväisyyteen. Se huutokaupattiin ja nauhan tuomat rahat käytetään puolivuotiaan Gavrilo Djurdjevicin hyväksi. Djurdjevic kärsii harvinaisesta spinaalisesta lihasatrofiasta eli selkäydinperäisestä hermosolujen toiminnanhäiriöstä.

Ronaldon käsivarsinauhan osti serbialainen vedonlyöntiyhtiö, joka maksoi tästä 7,5 miljoonaa dinaaria (noin 64 000 euroa). Vukicevic on kertonut huutokauppaavansa myös muita pelaajiltaan saamiaan tavaroita pienen Gavrilon hyväksi. Gavrilon Nevena-äiti on kertonut, että perhe on saanut lahjoituksia jo noin 500 000 euron verran.

Portugalin ja Serbian välinen ottelu päättyi viime tiistaina 2–2. Ronaldo näytti tehneen maalin lisäajalla, mutta koska käytössä ei ollut maaliviivateknologiaa tai VAR-videotarkistusta, osumaa ei hyväksytty.

Lue myös:

Ronaldo sai hylätystä maalista raivonpurkauksen MM-karsinnoissa – Uefa selittää tilannetta logistisilla ongelmilla

Lähteet: Reuters, BBC

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat