Suora

  • Uinnin EM alkuerät

Djokovicille shokkitappio Monte Carlossa – Dan Evansin ensimmäinen ATP-tason otteluvoitto massalla neljään vuoteen tuli maailman ykkösestä

Britti Dan Evans voitti maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin Monte Carlossa.

urheilu
Dan Evans
Dan Evans otti uransa kovimman voiton.Getty Images

Tenniksen maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic koki yllättävän tappion Monte Carlon Masters-turnauksen kolmannella kierroksella. Britti Dan Evans kukisti Djokovicin lukemin 6–4, 7–5. Tappio oli Djokovicille vuoden ensimmäinen.

Djokovic pelasi nyt ensimmäisen turnauksensa Australian avointen mestaruutensa jälkeen. Keskiviikkona hän voitti vahvan esityksen jälkeen Jannik Sinnerin, mutta Evansin paljon alakierteitä sisältänyt monipuolinen peli sotki serbin kuviot. Djokovic hävisi syöttövuoronsa viisi kertaa.

Maailmanlistalla sijalla 33 oleva Evans oli toisessa erässä tappiolla 0–3 ja selvitti eräpallon tilanteessa 4–5. Hän kohtasi nyt Djokovicin ensimmäisen kerran ja otti heti voiton.

– Rehellisesti sanoen tämä oli yksi huonoimmista otteluistani viime vuosina. Mikään ei toiminut. Tänään oli sellainen päivä, pettynyt Djokovic sanoi.

30-vuotias Evans voitti ensimmäisen ATP-turnauksensa helmikuussa Melbournessa, mutta massakentillä tulokset ovat olleet vaatimattomia. Ennen tämän viikon turnausta hän ei ollut voittanut otteluakaan massalla ATP-tasolla neljään vuoteen.

Lue myös:

Kontisen nelinpeliurakka päättyi Monte Carlossa toiselle kierrokselle

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat