Suora

  • Uinnin EM alkuerät

Chicago Bullsille jo viides perättäinen tappio – Lauri Markkanen heitti vain yhden korin

Avausviisikon ulkopuolella viime ajat pelannut Lauri Markkanen on tehnyt joukkueensa tappioputken aikana vain 22 pistettä.

NBA
Lauri Markkanen heittää Memphis-pelissä.
Lauri Markkasen seitsemästä pelitilanneheitosta sisään upposi vain yksi. Getty Images

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bullsin tappioputkelle ei näy loppua. Bulls koki nyt jo viidennen peräkkäisen tappionsa, kun vierasjoukkue Memphis Grizzlies voitti Chicagon pistein 126–115. Grizzlies vei voiton myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa aiemmin tällä viikolla.

Ottelun alkupuoliskolla tilanne oli tasainen. Sekä ensimmäinen että toinen erä päättyivät tasapistein, mutta Memphis puski johtoon kolmannessa erässä.

Koko ottelun paras pistemies oli Memphisin paidassa pelaava Dillon Brooks, joka onnistui 19 yrittämästään heitosta 12:ssa. Brooks teki joukkueelleen yhteensä 32 pistettä.

Chicagon puolelta eniten pisteitä kartutti Coby White. Vajaat 33 ja puoli minuuttia parketilla ollut White upotti ottelun aikana 27 pistettä.

Markkanen upotti vain yhden korin

Chicago pelasi Memphisiä vastaan ilman parasta pistemiestään Zach LaVinea, joka on asetettu NBA:n koronaprotokollalistalle.

Bullsin suomalaisvahvistus Markkanen on puolestaan pelannut viime aikoina avausviisikon ulkopuolella. Chicagon tappioputken aiempien neljän pelin aikana Markkasen on onnistunut tehdä yhteensä vain 19 pistettä.

Tuoreessa kohtaamisessa Memphisiä vastaan suomalainen upotti yhden kolmosen. Lisäksi noin 21 minuuttia pelanneelle Markkaselle kirjattiin viisi levypalloa ja neljä koriin johtanutta syöttöä. Markkasen seitsemästä pelitilanneheitosta sisään upposi vain yksi. Kolmosten saldo oli 1/6.

Bulls isännöi seuraavaksi Cleveland Cavaliersia.

Siirry NBA:n taulukoihin tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Lue myös:

NBA:n supertähti noteerasi suomalaisen Awak Kuierin koripallovarauksen

Pelihuumorin kadottaneelle Chicago Bullsille tipahti huonoja uutisia – tähtipelaaja Lavine sivussa koronaprotokollan takia

Edellisessä pelissä ilman pisteitä jäänyt Lauri Markkanen aloitti vaihtopenkillä – Chicagolle neljäs perättäinen tappio

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat