Hyppää sisältöön

Fulham loppusekunneille asti kiinni tärkeässä voitossa – sitten iski Arsenalin Nketiah

Arsenal ja Fulham ottivat yhteen jalkapallon Englannin Valioliigan sunnuntain päiväpelissä.

Eddie Nketiah (oik.) tasoitti ottelun Arsenalin Emirates-stadionilla, kun peliä oli enää sekunteja pelaamatta. Kuva: AOP

Eddie Nketiah aiheutti Fulhamin säilymishaaveille rajun iskun, kun Arsenal ja Fulham ottivat yhteen jalkapallon Englannin Valioliigan sunnuntain päiväpelissä. Nketiah tasoitti ottelun Arsenalin Emirates-stadionilla, kun peliä oli enää sekunteja pelaamatta.

Arsenal ei ollut koskaan hävinnyt Fulhamille kotonaan, mutta Josh Majan rangaistuspotkumaali 59. minuutilla vei vieraat etumatkalle. Pelikello raksutti sen jälkeen sarjassa kolmanneksi viimeisenä olevan Fulhamin eduksi, mutta erotuomarin vihellykseen asti ei johto pitänyt: Fulham ei saanut seitsemännellä lisäaikaminuutilla klaarattua kulmapotkutilannetta, ja Nketiah tuikkasi 1-1-loppulukemat.

Fulhamilla on matkaa kuusi pistettä edellään taulukossa oleviin, viimeisiä säilyjän paikkoja pitäviin Burnleyhin ja Brightoniin. Burnley pelaa tänään Manchester Unitedia vastaan, ja Brighton kohtaa tiistaina Chelsean. Pelejä Fulhamilla on jäljellä vielä viisi, vähemmän kuin kummallakaan edellä olevalla.

Arsenal on sarjassa yhdeksäntenä, yhdeksän pisteen päässä kärkinelikosta eli ensi kauden Mestarien liigaan oikeuttavista paikoista.