NBA-legendalle kauheita uutisia – Scottie Pippen kertoi poikansa kuolemasta sosiaalisessa mediassa

Chicago Bullsin koripallolegenda Scottie Pippenia, 55, on kohdannut suuri suru.

urheilu
Scottie Pippen, kuva vuodelta 2020
Scottie PippenGetty Images

Koripalloliiga NBA:n kunniagalleriaan arvostettu, Chicago Bullsin lukuisten mestaruuksien yksi tärkeimmistä pelaajista Scottie Pippen kertoi Twitter-tilillään esikoispoikansa kuolemasta maanantaina.

Antron Pippen, 33, oli vanhin Pippenin kahdeksasta lapsesta ja ainoa lapsi, jonka hän jakoi entisen vaimonsa Karen McCollumin kanssa.

NBA-legenda paljasti, että hänen poikansa kärsi kroonisesta astmasta koko elämänsä ajan, mutta ei vahvistanut Antronin kuolinsyytä.

– Sydän murskana joudun kertomaan, että jouduin eilen sanomaan hyvästit esikoiselleni Antronille. Meitä molempia yhdisti rakkaus koripalloon, josta meillä oli lukemattomia keskusteluja, Pippen twiittasi.

Scottie Pippen totesi, että Antron kärsi kroonisesta astmasta, ja arveli, että jos pojalla ei olisi ollut sitä, hän olisi yltänyt NBA:han.

– Antron ei kuitenkaan koskaan antanut sen lannistaa häntä. Hän pysyi positiivisena ja työskenteli aina ahkerasti. Olen niin ylpeä miehestä, joka hänestä kasvoi.

– Hyväsydäminen ja kaunis sielu lähti täältä aivan liian aikaisin. Rakastan sinua poikani. Lepää rauhassa, kunnes jälleen tapaamme, 1990-luvun koripallosuuruus kirjoitti.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat