Hyppää sisältöön

Emil Ruusuvuori joutui vetäytymään Belgradin turnauksesta – "Takaisin ensi viikolla"

Emil Ruusuvuori jättää Belgradin turnauksen väliin kyynärpäässä olevan pienen kivun vuoksi. Henri Kontinen koko niukan tappion Barcelonassa.

Emil Ruusuvuoren on tarkoitus pelata ensi viikolla Münchenissä. Kuva: Matthew Stockman / Getty Images

Suomen tennisykkönen Emil Ruusuvuori joutui vetäytymään Belgradin ATP250-turnauksesta. Ruusuvuoren piti kohdata avausottelussaan Uruguayn Pablo Cuevas, mutta suomalainen ilmoitti vetäytymisestään juuri ennen ottelua.

Ruusuvuori kertoi Facebookissa, että hän jättää turnauksen väliin kyynärpäässä olevan pienen kivun vuoksi. Hän ei halunnut ottaa riskiä kylmässä säässä pelaamisesta. Ruusuvuoren on tarkoitus pelata ensi viikolla Münchenissä.

Belgradissa kävi sikäli erikoisesti, että myös Ruusuvuoren alkuperäinen vastustaja Cuevas vetäytyi turnauksesta. Kentällä kohtasi heidän sijastaan kaksi lucky loseria, Portugalin Joao Sousa ja Japanin Taro Daniel.

Ruusuvuoren valmentaja Federico Ricci kertoi Miamin turnauksen jälkeen Yle Urheilulle, että Ruusuvuori ottaa kauden ensimmäiset massaturnaukset pitkälti harjoituksena, koska Suomessa ei ole päässyt vielä harjoittelemaan massakentillä. Nyt helsinkiläisen massakauden avaus siirtyy entisestään.

Henri Kontinen pelasi Edouard Roger-Vasselinin kanssa Barcelonan ATP500-turnauksen nelinpelissä. Suomalais-ranskalainen kaksikko kohtasi viime aikoina huippuvireessä olleen brittiparin Dan Evans/Neal Skupski. Britit voittivat erittäin tasaisen ottelun 6–4, 5–7, 13–11, joten Kontisen turnaus päättyi avauskierrokselle.

Lue myös: