Hyppää sisältöön

Manchester Cityn mestaruus sinettiä vailla – voi varmistua jo sunnuntaina

Manchester City voitti Crystal Palacen 2–0. Jos Manchester United häviää Liverpoolille sunnuntaina, Cityn mestaruus varmistuu jo silloin.

Manchester City juhlii Sergio Agüeron tekemää avausmaalia. Kuva: Getty Images

Manchester City astui ison askeleen lähemmäs jalkapallon Englannin Valioliigan mestaruutta, kun se voitti vieraskentällä Crystal Palacen 2–0.

Cityn mestaruus voi varmistua jo sunnuntaina, kun Manchester United kohtaa Liverpoolin kotikentällään. Jos United häviää ottelun, se olisi 13 pistettä Cityä perässä ja molemmilla on sen jälkeen neljä ottelua jäljellä.

City voitti jo liigacupin ja sillä on mahdollisuus myös Mestarien liigan mestaruuspokaaliin.

City oli Palacea vastaan vielä tauolla maalittomassa tasatilanteessa, mutta toisella puoliajalla seuran tämän kauden jälkeen jättävä Sergio Agüero ja Ferran Torres viimeistelivät maalin mieheen parin minuutin sisällä.

Lauantai merkitsi Citylle 11. peräkkäistä vierasvoittoa Valioliigassa, mikä sivuaa Englannin pääsarjaennätystä.

Chelsea lisäsi Fulhamin ahdinkoa

Chelsea nappasi Lontoon paikallispelissä 2–0-kotivoiton Fulhamista. Chelsean näkyvin hahmo oli tällä kertaa Kai Havertz, joka viimeisteli ottelun maalit.

Ensimmäisen kerran Havertz laukoi pallon kymmenennellä minuutilla verkkoon. Toisen puoliajan alussa Havertz sijoitti pallon maaliin.

Brighton oli tyly isäntä Leedsille ja juhli 2–0-voittoa. Pascal Gross laukoi kotijoukkueen rangaistuspotkusta johtoon 14. peliminuutilla. Jatkoa seurasi 79. minuutilla, kun Danny Welbeck otti pallon taidolla haltuun ja laukoi sen maaliin. Tilannetta edelsi Leedsin Pascal Struijkin heikko purkuyritys.

Voittonsa myötä Brighton on pitkälti varmistanut sarjapaikkansa. Fulhamin tilanne on tukala, sillä takamatka viimeisellä säilyjän paikalla olevaan Newcastleen on yhdeksän pistettä.

Lue myös:

.
.