1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. sulkapallo

Sauli Niinistö lähetti onnittelukirjeen sulkapallon EM-kisojen suomalaissankarille Kalle Koljoselle

Sulkapallon EM-pronssille venynyt Kalle Koljonen sai onnittelut tasavallan presidentiltä Sauli Niinistöltä.

Kalle Koljonen oli historiallisen kovassa vireessä sulkapallon EM-kisoissa. Kuva: Sergey Dolzhenko / AOP

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lähettänyt onnittelutervehdyksen sulkapallon EM-mitalistille Kalle Koljoselle. Koljonen teki suomalaista sulkapallohistoriaa yltämällä EM-pronssille Kiovassa pelatuissa kisoissa.

Suomen sulkapalloliitto julkaisi Niinistön ottelut Facebook-sivuillaan (siirryt toiseen palveluun) saatesanoilla "Tänään saapui arvokasta postia".

Suomen kaikkien aikojen parhaisiin sulkapalloilijoihin kuuluva Ville Lång oli täpinöissään Koljosen harvinaisesta saavutuksesta.

– Näitä ei usein tule suomalaiselle sulkapalloilijalle. 9 vuotta sitten oli edellinen kerta, kun Sauli (Niinistö) lähetti kirjeen sulkapalloilijalle ja nyt sitten. Hieno päivä taas Kallelle ja meidän lajille, Lång kirjoitti Twitter-viestissään. (siirryt toiseen palveluun)

Uutinen päivitetty kello 15.05: Suomen sulkapalloliitto julkaisi Sauli Niinistön onnittelut Facebook-sivuillaan.

Lue myös:

Koljosen pudottanut Axelsen ei voi pelata EM-finaalia – ensimmäinen positiivinen koronatesti jo ennen suomalaisen kohtaamista

Kalle Koljosen sensaatiomaiset kisat päättyivät EM-pronssille: "Pelasin maksimitasollani"

Päävalmentajan sijainen Teguh Santoso valmensi Kalle Koljosen historialliselle EM-pronssille – nyt pesti päättyy ja ruoriin tarttuu entinen huippupelaaja Ville Lång