Hyppää sisältöön

Real Madridin rangaistuspotku vaihtui Sevillan pilkkuun – Zidane raivostui: "Jonkun pitää selittää tuo sääntö minulle"

Jalkapallon Espanjan liigan sunnuntain myöhäisottelussa Real Madrid nousi lisäajalla 2–2-tasapeliin Sevillaa vastaan ja piti mestaruushaaveensa hengissä.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane (oikealla) juttelee erotuomari Juan Martinezin kanssa. Kuva: Getty Images

Real Madrid on sarjassa toisena tasapisteissä Barcelonan kanssa, kaksi pistettä Atletico Madridin perässä.

Siirry La Ligan taulukkoon tämän linkin kautta (Teksti-TV).

Ottelun avausmaalin teki Sevillan Fernando Reges 22. minuutilla. Real Madridin 1–1-tasoituksen teki Marco Asensio 67. minuutilla.

Sen jälkeen ottelussa nähtiin erikoinen tapahtumaketju. Sevillalla oli kulmapotku, jonka Real Madrid onnistui purkamaan nopeasti ja madridilaisten hyökkääjä Karim Benzema karkasi läpiajoon. Sevillan maalivahti Bono kaatoi Benzeman ja ottelun erotuomari Juan Martinez tuomitsi rangaistuspotkun Real Madridille.

Martinez meni kuitenkin katsomaan videolta edeltävän tilanteen, jossa Real Madridin Eder Militaolla oli käsivirhe omalla rangaistusalueella. Näin Real Madridin rangaistuspotku vaihtui Sevillan rangaistuspotkuun. Sen Ivan Rakitic laukoi maalin ja vei vieraat 2–1-johtoon.

Real Madridin 2–2-tasoitus syntyi, kun ottelun lisäaikaa oli pelattu neljä minuuttia. Real Madridin Toni Kroosin laukaus meni Sevillan Diego Carlosin kautta maaliin.

"Olen todella vihainen"

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane meni loppuvihellyksen jälkeen kentälle puhumaan erotuomari Martinezin kanssa. Zidane myönsi, että Sevillan rangaistuspotku ärsytti häntä.

– Olen todella vihainen. Jonkun pitää selittää tuo käsipallosääntö minulle. Tätä on erittäin vaikea sulattaa, mutta tämä on, mitä on, Zidane purnasi pelin jälkeen.

– En halua puhua tuomareista, mutta tänään tuntemukset eivät olleet hyvät.

Myös Real Madridin keskikenttämies Luka Modric oli harmistunut pelin jälkeen.

– Kaksi pistettä karkasi meiltä. Teimme kaiken voiton eteen, mutta pallo ei vain mennyt sisään. Olemme kuitenkin vielä kilpailussa mukana, Modric sanaili.

La Ligassa on pelaamatta vielä kolme kierrosta.

Lue myös:

.
.