1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. NBA

Chicago Bulls koki tappion kotiparketilla – Markkanen upotti 11 pistettä

Chicago Bulls hävisi Brooklyn Netsille 107–115. Lauri Markkasen edustaman Bullsin mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat hiipumassa.

NBA
Lauri Markkanen
Getty Images

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls koki tappion kotiparketillaan. Vieraissa ollut Brooklyn Nets vei isäntää pistein 115–107.

Markkanen liukui parketilla noin 19 minuutin ajan ja upotti yhteensä 11 pistettä. Kolmosyrityksiä hänelle kertyi kaikkiaan seitsemän, joista hän upotti kolme. Levypalloja suomalainen otti kaksi kappaletta.

Chicagon ja koko pelin kovin pistemies oli Zach LaVine, joka teki yhteensä 41 pistettä. Bullsin tähtipelaaja yritti kolmosta jopa 11 kertaa ja upotti yrityksistä seitsemän. Levypalloja hän otti kolme.

Netsille eniten pisteitä takonut pelaaja oli 21 pistettä pussittanut Kevin Durant. Brooklynin supertähti onnistui kahdesta kolmosyrityksestään toisessa ja otti neljä levypalloa. Lisäksi hän teki kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Durant oli kentällä vajaat 32 minuuttia.

Bullsin Nikola Vucevic otti kaikkiaan 12 levypalloa, mikä on eniten koko ottelussa. Sekä Vucevic että pistehai LaVine olivat kentällä yli 36 minuutin ajan.

Bulls oli voittanut kolme edellistä peliään ennen Netsin kouriin joutumista ja mahdollisesti kohtalokasta häviötä. Tappion jälkimainingeissa Chicago on itäisen konferenssin sijalla 11. Pudotuspelikarsintaan herkeäisi paikka sijoilta 7–10.

Bullsilla on runkosarjaa jäljellä enää kolme ottelua. Kymmenentenä oleva Washington Wizards on Chicagosta kolmen voiton päässä.

Lue myös:

Lauri Markkanen heitti vain kaksi pistettä 23 minuutissa, Bulls voitti Detroitin