Hyppää sisältöön

Washington löi Bostonin – voittomaali kolme sekuntia ennen päätössummeria

Washington voitti Bostonin ja Winnipeg Vancouverin NHL:ssä. Suomalaispelaajat eivät keränneet yön otteluissa tehopisteitä. NHL:n runkosarja alkaa lähestyä loppuaan.

Michael Raffl juhlii maaliaan. Kuva: AFP / Lehtikuva

Jääkiekon NHL:ssä Washington Capitals on ottanut kotivoiton Boston Bruinsista. Peli päättyi Washingtonin hyväksi maalein 2–1.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen kumpikin joukkue kartutti maalitiliään toisessa erässä. Päätöserään mentäessä tilanne oli tasan 1–1, mutta Washingtonin itävaltalaishyökkääjä Michael Raffl ratkaisi pelin, kun peliaikaa oli jäljellä enää kolme sekuntia.

Ainoana suomalaisena kentällä oli Bostonin paidassa pelaava Urho Vaakanainen. Suomalaispakki oli jäällä reilun 21 minuutin ajan, mutta lähti kaukalosta ilman tehopisteitä.

Vaakanainen on pelannut NHL-uransa aikana yhteensä 15 peliä, joista tällä kaudella kahdeksan. Hän on kerryttänyt tililleen kaksi syöttöpistettä, molemmat tällä kaudella.

Toisaalla Winnipeg Jets kuritti isännöimäänsä Vancouver Canucksia 5–0. Yhdysvaltalaishyökkääjä Blake Wheeler teki tehopisteet 2+2.

Washington, Boston ja Winnipeg ovat jo varmistaneet pudotuspelipaikat. Vancouver on oman divisioonansa jumbo ja jää pudotuspelien ulkopuolelle.

Lue myös:

Patrik Laine kertoo väleistään kohuvalmentaja John Tortorellaan: "Tuli huomattua, että hänelle on ihan sama, kuka olet tai kuinka paljon sinulla on palkkakuitissa nollia"