Hyppää sisältöön

Etukäteen hehkutettu kohtaaminen kuivui karusti kasaan, kun Williamsin juhlaottelu päättyi tylysti ja Osaka kärsi tappion

Serena Williams pelasi 1000. WTA-ottelunsa Italian avoimessa tennisturnauksessa, mutta ei päässyt juhlimaan.

Serena Williams ei päässyt tällä kertaa Italian turnauksessa yhtä ottelua pidemmälle. Kuva: 2021 Getty Images

Italian avoimen tennisturnauksen ottelukaavio lupaili puolivälieräotteluksi varsinaista herkkupalaa Serena Williamsin ja Naomi Osakan välille. Kaksikko kohtasi edellisen kerran helmikuussa Australian avointen välierässä, jolloin Osaka pudotti Williamsin jatkosta ja voitti koko turnauksen.

Kisajärjestäjien toiveet unelmaottelusta kaatuivat jo toisella kierroksella, kun sekä Williams että Osaka hävisivät ottelunsa.

39-vuotias Williams ei ole pelannut Australian jälkeen. Liki kolmen kuukauden tauon jälkeen hänellä oli edessään juhlaottelu, sillä suoraan toiselle kierrokselle päässyt yhdysvaltalainen pelasi 1000. WTA-ottelunsa.

Williams on voittanut Italian turnauksen neljä kertaa, mutta tällä kertaa juhlat kuivuivat kasaan. Viime vuonna Ranskan avoimissa yllättäen välieriin asti selviytynyt Argentiinan Nadia Podoroska eteni jatkoon 7–6, 7–5-voitolla.

Maailmanlistan kakkospelaajan Naomi Osakan peli massakentällä takkusi jälleen. 23-vuotias japanilainen pääsi suoraan toiselle kierrokselle, mutta yhdysvaltalainen Jessica Pegula kukisti hänet puolessatoista tunnissa 7–6, 6–2.

Osakan valmistautuminen kauden suurimpaan massakenttäturnaukseen, Ranskan avoimiin, ei ole sujunut kovinkaan vahvasti. Osaka hävisi myös aiemmin tässä kuussa Madridissa heti toisella kierroksella. Ranskan avoimet alkavat 30. toukokuuta.

Lue myös:

.
.