Hyppää sisältöön

Kakon Rangers näytti ovea tällä kertaa päävalmentajalle ja apulaisille

New York Rangersin NHL-joukkueessa on ollut viime päivinä tuulista, kun ensin potkut sai puheenjohtaja ja GM ja nyt sai lähteä valmennusjohto.

David Quinn ehti valmentaa Rangersia kolme kautta. Kuva: 2021 NHLI

Suomalaishyökkääjä Kaapo Kakon edustama New York Rangers antoi potkut päävalmentaja David Quinnille. Hän ehti valmentaa joukkuetta kolme kautta, mutta jäi joka kerta jääkiekon NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle. Myös apuvalmentajat David Oliver, Greg Brown ja Jacques Martin saivat potkut.

Keskiviikkona kerrotut ratkaisut jatkoivat Rangersin tuulisia viikkoja. Viime viikolla ovea näytettiin puheenjohtaja John Davidsonille ja GM Jeff Gortonille. NHL:n verkkosivujen mukaan Quinnille ei ole nimetty seuraajaa, mutta Chris Drury nimettiin jo kaksoisrooliin Davidsonin ja Gortonin paikalle.

New York Post (siirryt toiseen palveluun) arvioi, että Quinnin paikalle haetaan kokenutta korvaajaa. Lehti nosti esiin Gerard Gallantin, Rick Tocchettin, Bob Hartleyn, John Tortorellan, Mike Babcockin ja Patrick Royn. Tortorellan lähtö Columbus Blue Jacketsistä varmistui sunnuntaina.

Lue myös:

New York Rangers arvosteli NHL:n kurinpitopomoa – liiga mätkäisi muhkean sakon

Rangers vaatii ryhtiä NHL:n kurinpitoon – Wilson sai vain sakkoja