Hyppää sisältöön

Huuhkajaviisujen voittaja ratkeaa tänään! Kuuntele finaalikappaleet ennakkoon ja suoraa lähetystä tästä

Huuhkajaviisujen finaali esitetään lauantaina Yle Puheella kello 16.15 alkaen. Kappaleiden ja kisalähetysten tekijöiden muodostaman tuomariston lisäksi viisufinaalissa kuullaan Huuhkajien seremoniamestari Lukas Hradeckya.

Kuva: Tomi Hänninen

Huuhkajaviisujen voittaja ratkotaan lauantaina. Lauantaina esitettävässä finaalissa kuullaan 12 esiraadin valitsemaa kappaletta, jotka arvioidaan ja pisteytetään.

Kappaleita viisukilpailuun tuli noin 200. Yleisö sai äänestää omia suosikkejaan Huuhkajaviisuvikolla maanantaista perjantaihin. Yleisön antamat äänet lasketaan mukaan kilpailun lopputuloksiin.

Yleisöäänestyksen ja tuomariston kautta valikoituva voittaja ratkeaa kello 16.15 alkavassa lähetyksessä, jota voit kuunnella Yle Puheella tai Yle Areenan kautta. Kolmelle parhaalle viisukappaleelle on luvassa varmuudella paikka Ylen EM-kisalähetyksiin sekä muita palkintoja.

Studiossa on mukana vahva raati jalkapallo- ja musiikkiosaamista. Lähetystä ovat tekemässä Huuhkajaselostaja Matti Härkönen, Ylen jalkapallolähetysten musiikkivastaava ja leikkaaja Marko Karvinen, YleX:n musiikkitoimittaja Aikku Kurkinen ja Ylen EM-kisojen päätuottaja Antti Ennekari.

Lähetyksessä pääsee ääneen myös yksi Huuhkajien ehdottomista seremoniamestareista, maalivahti Lukas Hradecky.

Kuuntele alta finaalikappaleet ja virittäydy kisa- ja Huuhkajaviisut-tunnelmaan: