1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. futsal

Porilainen MuSa juhli futsalin naisten SM-kultaa

Naisten futsal-mestaruus on MuSalle seurahistorian ensimmäinen.

Futsal
futsal naiset kuvituskuva
MuSaFutsal vei finaalit nimiinsä otteluvoitoin 2–0.Tomi Hänninen

Porilainen Musan Salama voitti lauantaina futsalin naisten Suomen mestaruuden. MuSaFutsalin mestaruus varmistui, kun se kukisti kotonaan HIFK:n 7–2 (4–0). MuSaFutsal vei finaalit nimiinsä otteluvoitoin 2–0.

Toisen finaalipelin hahmo oli Netta Hannula, joka viimeisteli hattutempun. Hannulan lisäksi MuSasta maalinteossa onnistuivat Elina Setälä, Iina Heikkilä, Anni-Elina Luotonen ja Milla Ljungman. Helsinkiläisten osumista vastasivat Ilona Mikkelä ja Hilla Romppanen.

– Onnelliset ja tunteikkaat fiilikset. Olen tosi ylpeä jokaisesta meidän pelaajastamme, mestarijoukkueen valmentaja Juha Helander sanoi Palloliiton kotisivuilla.

Naisten futsal-mestaruus on MuSalle seurahistorian ensimmäinen. HIFK:n naisille loppuottelupaikka oli ensimmäinen.

Lue myös:

Suomalaisen futsalin pioneeri iloitsee maajoukkueen EM-kisapaikasta – kroatialainen valmentajaguru saa suitsutusta: "Valtava tietotaito ja arvostus maailmalla"

Kommentti: Futsalmaajoukkueen paikka EM-kisoissa on vuosien päämäärätietoisen työn tulos – lopputurnaukseen Suomi ei ole lähdössä vain haistelemaan tunnelmaa

Futsallegenda Panu Autio onnensa kukkuloilla historiallisen EM-paikan varmistuttua – matka kohti Euroopan huippua on ollut looginen: "Emme ole tehneet mitään ihmeitä"