Hyppää sisältöön

Anastasia Kulikova kärsi viikon sisään toisen finaalitappion

Toiseksi Anastasia Kulikova ei hallinnut finaalissa haastavia keliolosuhteita. Suomalaisen alkukausi on koostunut ainoastaan Tunisian-turnauksista.

Anastasia Kulikova taipui reilussa tunnissa. Kuva: Laura Railamaa / Yle

Suomen Anastasia Kulikovan toinen finaalipaikka viikon sisään Tunisian tennisturnauksissa tuotti toisen tappion. Valko-Venäjän ykkössijoitettu Anna Kubareva kukisti kakkoseksi listatun Kulikovan sunnuntaina Monastirissa naisten ITF-kaksinpelin loppuottelussa 6–1, 6–3.

Tunnin ja 13 minuuttia kestänyt ottelu sujui Kubarevan komennossa.

– Oli todella haastava keli, myrskyisä tuuli. En pystynyt tekemään oikein mitään. Ensimmäisessä erässä löin vain yhden läpilyönnin. Kuitenkin olen todella ylpeä itsestäni ja kahdesta finaalipaikastani täällä, Kulikova kommentoi tiedotteessa.

Hänen alkukautensa on koostunut ainoastaan Tunisian-turnauksista, joissa parhaina tuloksina oli yksi turnausvoitto, kaksi finaalipaikkaa ja kaksi välieräsijoitusta.

Seuraavaksi Kulikova aikoo pelata hetken massalla ja sen jälkeen takaisin koville kentille. Kulikova aloittaa myös kiertämään pykälän kovemman tasoisia, palkintoarvoltaan 25 000 dollarin turnauksia.

Lue myös:

.
.