Hyppää sisältöön

Leiriryhmänsä julkaisevan Huuhkajien EM-kisataivalta ennakoidaan tänään TV2:ssa kello 21.30 alkaen – myös Coppa Italian finaali Atalanta–Juventus suorana!

Huuhkajien tilannetta ja EM-odotuksia käydään läpi suorassa lähetyksessä keskiviikkona 19.5. kello 21.30 alkaen TV2:ssa ja Areenassa.

Kuva: Manuel Geisser / AOP

Jalkapallon miesten EM-lopputurnaukseen on aikaa vain reilut kolme viikkoa. Suomen historiallista EM-taivalta ennakoidaan tänään TV2:ssa ja Areenassa kello 21.30 alkaen.

Huuhkajien leiriryhmä julkaistaan tänään, ja illan lähetyksessä ovat äänessä muiden muassa päävalmentaja Markku Kanerva sekä hyökkääjä Joel Pohjanpalo.

Studioon kesän EM-kisoista ja Huuhkajista saapuvat keskustelemaan Yle Urheilun asiantuntijat Markus Halsti, Antti Pohja ja Erkka V. Lehtola. Suoran lähetyksen juontaa Sami Laine.

Ylen jalkapalloiltaan mahtuu mukaan myös eurooppalaista huippufutista, kun Atalanta ja Juventus taistelevat Italian Cupin voitosta. Coppa Italian finaali alkaa suorana lähetyksenä kello 22. Loppuottelun selostaa Matti Härkönen.

Lue myös:

Ensimmäinen Huuhkajien EM-vastustajista nimetty – katso tästä Belgian kovatasoinen ryhmä

Tässä on Huuhkajaviisujen voittaja! Kappaleen tekijänä on maajoukkueen topparin Paulus Arajuuren veli

Tästä kuuluu vielä kuittailua – Joel Pohjanpalo ohitti Lukas Hradeckyn Bundesliigassa