Hyppää sisältöön

Loukkaantuneelta Joel Pohjanpalolta helpottava tieto: "Ei mitään hätää, kaikki kunnossa" – Ruotsi-ottelu jää kuitenkin väliin

Union Berlinin hyökkääjä Joel Pohjanpalo loukkaantui edellisessä ottelussa, eikä ole tällä hetkellä pelikunnossa. Pohjanpalo kertoo Twitterissä, että tilanne ei ole vakava. Hän jättää kuitenkin EM-kisojen valmistavan Ruotsi-ottelun väliin.

Loukkaantumiset ovat riivanneet Joel Pohjanpaloa koko uran ajan. Kuva: Getty Images

Suomen jalkapallomaajoukkue on saanut ikäviä uutisia: Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo on loukkaantunut eikä pelaa viikonloppuna Union Berlinin riveissä Saksan Bundesliigassa.

Pohjanpalo loukkaantui edellisessä ottelussa Leverkusenia vastaan. Union Berlin tiedottaa, että suomalaispelaaja ei ole pelikunnossa. Pohjanpalo on kärsinyt urallaan lukuisista vammoista.

Pohjanpalo kertoi kuitenkin muutama tunti Union Berlinin tiedotteen jälkeen helpottavan tiedon.

– Ei mitään hätää, kaikki kunnossa, Pohjanpalo kertoo Twitter-tilillään.

Pohjanpalo selvensi tilannettaan lisää Bundes-Luke -podcastissa (siirryt toiseen palveluun). Pohjanpalo kertoo, että Leverkusen-pelissä polvi yliojentui saksipotkua yrittäessä ja hän on poissa viikonlopun pelistä varotoimena. Polvesta otettiin torstaina kuva ja sen perusteella kaikki on kunnossa.

– Polvi sai sen verran osumaa, että ei kannata turhaan ottaa riskiä. Jätän Ruotsi-pelin väliin ja liityn maajoukkueen mukaan sen jälkeen.

Keväällä Pohjanpalo on ollut vakuuttavassa vireessä. 24. huhtikuuta Pohjanpalo iski kolme maalia Werder Bremenin verkkoon.

Suomen jalkapallomaajoukkue aloittaa EM-kisat 12. kesäkuuta Tanskaa vastaan. Suomen joukkueen ykköspyssy Teemu Pukki on kärsinyt myös loukkaantumisesta ennen EM-kisoja.

Muokattu juttua klo 18.15 21.5.2021: lisätty tieto Pohjanpalon Twitteristä. Muokattu samalla otsikkoa.

Lisätty 18.36 lisää Pohjanpalon kommentteja.

Lue myös:

Kannusta Huuhkajat nyt lentoon EM-kisoissa! Hienoimmat suoritukset palkitaan fanituotekassilla – katso Arvi Lindin ja Uniikin taidonnäytteet