1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. EURO 2020

Huuhkajien EM-vastuksen supertähti avasi hurjan tällin rajut seuraukset – ehtiikö Kevin de Bruyne toipua EM-kisoihin?

Manchester Cityn ja Belgian maajoukkueen Kevin de Bruyne törmäsi Chelsean Antonio Rudigerin kanssa Mestarien liigan finaalissa. Hän sai rytäkässä kaksi murtumaa kasvoihinsa.

Kevin de Bruyne joutui jättämään kentän kesken Mestarien liigan finaalissa loukkaantumisen takia. Kuva: Marc Atkins/Getty Images

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin de Bruyne koki kovia lauantai-illan jalkapallon Mestarien liigan loppuottelussa. Hän törmäsi Chelsea-toppari Antonio Rüdigerin kanssa toisella puoliajalla ja hänet jouduttiin vaihtamaan pelikentältä 60. minuutilla.

De Bruyne kertoi Twitter-tilillään (siirryt toiseen palveluun), että hän sai rytäkässä kaksi murtumaa kasvoihinsa, sekä vasempaan silmäkuoppaan että nenäänsä.

– Olen okei nyt. Edelleen luonnollisesti pettynyt eilisestä, mutta palaan vielä, hän twiittasi.

Cityn Kevin De Bruyne ja Chelsean Antonio Rüdiger törmäsivät keskellä kenttää. Molemmat pelaajat jäivät makaamaan kentän pintaan, mutta De Bruyne otti pahimman osuman.

De Bruyne nimettiin Belgian EM-kisamiehistöön. Belgia pelaa Suomen kanssa samassa lohkossa ja joukkue kohtaa avausottelussaan Venäjän 12. kesäkuuta. Suomen ja Belgian välinen ottelu on 21. kesäkuuta Pietarissa.

Vielä ei ole varmuutta, joutuuko de Bruyne sivuun EM-joukkueesta loukkaantumisen takia. Häntä pidetään Belgian tärkeimpänä pelaajana.

City hävisi Mestarien liigan finaalin Chelsealle 0–1.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Yle välittää EM-kisat kanavillaan suorina lähetyksinä. Klikkaa tästä kisaoppaaseen!

Lue myös:

Chelsea kaappasi Mestarien liigan voiton avauspuoliajan maalilla – Manchester Cityn supertähti törmäsi rajusti ja loukkaantui

Ensimmäinen Huuhkajien EM-vastustajista nimetty – katso tästä Belgian kovatasoinen ryhmä

Kuuntele myös Takaisin Pasilaan -podcast: Ylen Pietarin-toimittaja kertoo, vakuuttavatko EM-kisojen turvallisuusjärjestelyt.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat on ensimmäistä kertaa mukana EM-lopputurnauksessa, joten hetki on ainutlaatuinen suomalaisille futisfaneille. Huuhkajat pelaa muun muassa Pietarissa, minne olisi muuten käytännöllistä matkustaa katsomaan kisoja, mutta Venäjällä koronatilanne on huomattavasti pahempi kuin Suomessa. Ylen Pietarin-toimittaja Simo Ortamo kertoo Samille ja Toivolle, voiko Venäjän virallisiin koronalukuihin luottaa, ja kuinka turvallisia kisajärjestelyt todellisuudessa ovat!