Hyppää sisältöön

Koronavirus uhkaa Espanjan EM-miehistöä

Espanjan päävalmentaja kutsui maanantaina viisi pelaajaa valmistautumaan kisakutsuun siltä varalta, että joukkueessa on useampia koronavirustartuntoja.

Espanjan kapteeni Sergio Busquets on antanut positiivisen koronanäytteen. Kuva: imago images/Pressinphoto/ All Over Press

Espanjan jalkapallomaajoukkueessa eletään jännittäviä aikoja, kun joukkueen avausotteluun jalkapallon miesten EM-lopputurnauksessa on aikaa viikko.

Espanjan päävalmentaja Luis Enrique kutsui maanantaina viisi pelaajaa valmistautumaan kisakutsuun siltä varalta, että joukkueessa on useampia koronavirustartuntoja. Kapteeni Sergio Busquets antoi aiemmin positiivisen testituloksen ja jätti joukkueen sunnuntaina. Muiden joukkueen jäsenten testit viikonlopun Portugali-maaottelun jälkeen olivat negatiivisia.

Enrique on kutsunut hyökkääjä Rodrigon sekä keskikenttäpelaajat Pablo Fornalsin, Carlos Solerin ja Brais Mendezin pitämään pelikuntoa yllä. Kutsun on saanut myös puolustaja Raul Albiol. Viisikko harjoittelee erillään Espanjan EM-ryhmästä.

Avausottelussaan Espanja kohtaa Ruotsin 14. kesäkuuta Sevillassa.

Lue myös:

.
.