Hyppää sisältöön

Ruotsin EM-kisajoukkueen pelaajalla koronavirustartunta – Kulusevksi ei lähde harjoitusleirille

Ruotsin jalkapallon EM-kisajoukkueeseen valitulla Dejan Kulusevskilla on todettu koronavirustartunta. Hän ei lähde mukaan Göteborgin harjoitusleirille, mutta Ruotsi ei kutsu varapelaajaa.

Ruotsin Dejan Kulusevski kamppaili lauantaina 5. kesäkuuta pallosta Armenian Andre Calisirin kanssa. Kuva: Jonathan Nackstrand/AFP/Getty Images

Ruotsin jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Dejan Kulusevskillä todettiin tiistaina positiivinen koronavirustartunta, tiedottaa Ruotsin jalkapalloliitto (siirryt toiseen palveluun).

– Aamulla Kulusevski kertoi lääkintätiimillemme, että hänellä on flunssaoireita. Dejan testattiin välittömästi ja testi oli positiivinen, Ruotsin maajoukkueen lääkäri Anders Valentin kertoo.

Sittemmin Kulusevski on ollut erillään muusta ryhmästä, eikä matkusta joukkueen kanssa Göteborgin harjoitusleirille.

– Ikävää meille, mutta ennen kaikkea Dejanille itselleen. Emme kutsu varapelaajaa, vaan toivomme, että Dejan voi liittyä joukkueeseen Espanja-ottelun jälkeen, sanoo Ruotsin päävalmentaja Janne Andersson.

Ruotsi pelaa jalkapallon EM-kisoissa E-lohkossa Espanjan, Puolan ja Slovakian kanssa. Ruotsi aloittaa urakkansa maanantaina 14. kesäkuuta Espanjaa vastaan.

Dejan Kulusevski pelasi kuluneella kaudella Juventuksen riveissä 35 ottelua viimeistellen neljä maalia.

.
.