Hyppää sisältöön

"Tämä on jotain sellaista, josta en ole pystynyt edes unelmoimaan" – sijoittamaton Barbora Krejcikova välierävaiheeseen Ranskan avoimissa

Seuraavalla kierroksella Barbora Krejcikova saa vastaansa joko Iga Swiatekin tai Maria Sakkarin.

Tshekin Barbora Krejcikova kukisti puolivälieräottelussa yhdysvaltain Coco Gauffin. Kuva: Getty Images

Tshekin Barbora Krejcikova eteni keskiviikkona välierävaiheeseen Ranskan avointen tennisturnauksessa. Krejcikova kukisti naisten kaksinpelissä turnauksessa 24. sijoitetun amerikkalaisen Coco Gauffin erin 7–6 (8–6), 6–3.

– Tämä on jotain sellaista, josta en koskaan ole pystynyt edes unelmoimaan, iloitsi Krejcikova ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Ranskan tennisturnauksessa sijoittamaton Krejcikova saa seuraavalla kierroksella vastaansa kreikkalaisen Maria Sakkarin, joka voitti omassa puolivälieräottelussaan puolalaisen Iga Swiatekin erin 6–4, 6–4.

Voitto turnauksen hallitsevasta naisten kaksinpelin mestarista tiesi sitä, että Sakkarista tuli samalla ensimmäinen kreikkalainen naispelaaja, joka on raivannut tiensä Ranskan avoimen grand slam -turnauksen välierävaiheeseen.

– Olen sanaton. Tämä on unelmieni täyttymys. Voitto tuntuu hyvältä, enkä olisi pystynyt tähän ilman taustajoukkojeni tukea. Edessä on vielä pitkä matka, mutta otimme nyt ison askeleen eteenpäin, tunnelmoi Sakkari ottelun jälkeen.

Sakkarin ja Krejcikovan ohella tiensä Ranskan avointen naisten kaksinpelin välierävaiheeseen ovat aiemmin selvittäneet myös Venäjän Anastasia Pavljutshenkova ja Slovenian Tamara Zidansek. Molemmat ottelut pelataan torstaina.

Päivitetty kello 17.29. Lisätty Maria Sakkarin ja Iga Swiatekin ottelun tulos sekä Sakkarin kommentit.

Lue myös:

Venäjän Anastasia Pavljutshenkova todella pitkän yrityksen jälkeen grand slam -välieriin