Hyppää sisältöön

Christian Eriksen on päässyt pois sairaalasta – vieraili Tanskan joukkueen luona leikkauksen jälkeen: "Voin hyvin olosuhteisiin nähden"

Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksenille on tehty onnistunut leikkaus. Hän kertoo voivansa olosuhteisiin nähden hyvin ja on vieraillut maajoukkueen luona.

Christian Eriksenin toipuminen sydämenpysähdyksestä etenee.

Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen on päässyt pois sairaalasta Kööpenhaminassa. Asiasta kertoo Tanskan jalkapalloliitto Twitter-tilillään. (siirryt toiseen palveluun)

Tanskan jalkapalloliiton mukaan Eriksenille on tehty onnistunut leikkaus. Aiemmin torstaina Tanskan jalkapalloliitto kertoi, että Eriksenille asennetaan rytmihäiriötahdistin. Eriksenin sydän pysähtyi viime lauantaina jalkapallon EM-kisoissa Suomea vastaan Kööpenhaminassa pelatussa ottelussa.

– Eriksen vieraili tänään myös maajoukkueen luona ja siirtyy siitä kotiin ja aikoo viettää aikaa perheensä kanssa, Tanskan jalkapalloliitto kertoi.

Twitter-viestissä olivat myös Eriksenin omat terveiset.

– Kiitos valtavasta määrästä terveisiä. On ollut uskomatonta nähdä ja tuntea tämä kaikki tuki. Leikkaus meni hyvin. Voin hyvin olosuhteisiin nähden, Eriksen viestitti.

Torstaina Tanska pelasi ensimmäistä kertaa Eriksenin tapauksen jälkeen. Tanska siirtyi salamamaalilla Belgiaa vastaan johtoon, mutta Belgia nousi voittoon maalein 2–1. Tanskalla on nyt kaksi tappiota kahteen otteluun.

– Oli todella upeaa nähdä jätkät taas sen jälkeen, kun olivat pelanneet eilen illalla fantastisen ottelun. Kannustan heitä ilman muuta maanantai-iltana ottelussa Venäjää vastaan, Eriksen kirjaili.

Lue lisää:

.
.