1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. koripallo

Awak Kuierin peliaika jäi neljään minuuttiin – seuraava Dallasin peli suorana Yle Areenasta lauantaina kello 20

Awak Kuier pääsi kentälle viimeisellä neljänneksellä ja pussitti kaksi vapaaheittoa. Seuraavan kerran Dallas pelaa lauantaina ja ottelu tulee suorana Yle Areenasta.

Awak Kuier pelasi neljä minuuttia ja pussitti kaksi vapaaheittoa, kun Dallas Wings voitti Indiana Feverin
Awak Kuier pelasi neljä minuuttia ja pussitti kaksi vapaaheittoa, kun Dallas Wings voitti Indiana Feverin

Awak Kuier pääsi kentälle viimeisellä neljänneksellä ja pussitti kaksi vapaaheittoa. Hän myös yritti kolmosen pussitusta, mutta se ei onnistunut. Kuier pelasi kaikkiaan neljä minuuttia ja kolme sekuntia, vähiten kentälle päässeistä Dallasin pelaajista.

Dallas Wings voitti ottelun Indiana Feveriä vastaan 89–65. Tehokkaimpana pistenikkarina Dallasissa hääri reilut 23 minuuttia pelannut ja 15 pistettä pussittanut Satou Sabally.

Dallas pelaa seuraavan kerran lauantaina, silloin vastassa on Washington Mystics, joka on sarjassa viidentenä. Dallas löytyy sarjataulukosta sijalta seitsemän. Dallasin ja Washingtonin ottelua voi seurata Yle Areenasta juhannuspäivänä kello 20 alkaen.

Lue myös:

Awak Kuier sai vastuuta WNBA:ssa – Dallas otti maukkaan revanssin

Sudanilaislähtöinen Kuierin perhe teki kaikkensa tyttären koripallouran eteen – varaus huippusarjaan herkisti ylpeät vanhemmat ja pyyhki vaikeat ajat mielestä