1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. nyrkkeily

Yhdysvaltalaismediat: Furyn ja Wilderin ottelu siirtyy koronatartuntojen takia – myös Robert Helenius joutuu odottamaan paluuotteluaan

ESPN:n ja The Athleticin mukaan Tyson Furyn ja Denotay Wilderin ottelua lykätään. Tilanne vaikuttaa myös Robert Heleniukseen, sillä hänen piti otella samassa nyrkkeilyillassa.

Furyn ja Wilderin odotettu ottelu siirtyy yhdysvaltalaismedioiden mukaan lokakuulle. Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaan sarjan odotettu ottelu MM-tittelistä Tyson Furyn ja Denotay Wilderin välillä siirtyy myöhempään ajankohtaan, kertovat yhdysvaltalaismediat ESPN (siirryt toiseen palveluun)ja The Athletic (siirryt toiseen palveluun).

ESPN:n mukaan Tyson Furylla ja usealla hänen leiriinsä kuuluvalla henkilöllä on todettu koronatartunta. The Athletic puolestaan kertoo, että Furyn käyttämällä kuntosalilla on todettu ainakin kymmenen positiivista tulosta.

Kaksikon piti otella Las Vegasissa 24. heinäkuuta, mutta lähteiden mukaan ottelu siirtyy lokakuulle.

Ottelun siirtyessä myös Robert Helenius joutuu muuttamaan suunnitelmiaan. Heleniuksen oli tarkoitus kohdata Furyn ja Wilderin huippuotteluun päättyvässä nyrkkeilyillassa puolalainen Adam Kownacki. Ottelu on Heleniukselle tärkeä mahdollisen maailmanmestaruusottelun kannalta.

Helenius kohtasi puolalaisen vuosi sitten maaliskuussa, jolloin hän tyrmäsi Kownackin neljännessä erässä.

Fury ja Wilder ovat kohdanneet aiemmin kahdesti. Ensimmäinen ottelu päättyi ratkaisemattomaan ja toinen Furyn voittoon tyrmäyksellä.

Lue myös:

Robert Helenius saa unelmatilaisuuden: ottelee nyrkkeilyn supertapahtumassa Yhdysvalloissa ja kuittaa historiallisen kovan palkkion

Kommentti: Robert Helenius saa mahdollisuuden loistaa ensi kertaa miljoonayleisölle – Las Vegas tarjoaa suomalaiselle jotain vieläkin tärkeämpää

ESPN: Fury–Joshua-kohtaamiselle uutta uhkaa: välimiestuomio käskee Furyn ottelemaan Wilderiä vastaan