1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jääkiekko

Salibandymies Risto Kauppinen jääkiekon Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtajaksi

Akavan järjestö- ja talousjohtajana työskennellyt Risto Kauppinen aloittaa jääkiekkoilijoiden Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtajana.

Risto Kauppinen on Suomen jääkiekkoilijat ry:n uusi toimnnanjohtaja. Kuva: Suomen Salibandyliitto

Suomen jääkiekkoilijat ry:n eli Pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja vaihtuu jälleen, kun Risto Kauppinen aloittaa tehtävässä 2. elokuuta. Kauppinen on kauppatieteiden maisteri ja toiminut esimerkiksi Salibandyliiton puheenjohtajana ja Salibandyliigan toimitusjohtajana. Viimeksi hän työskenteli Akavan järjestö- ja talousjohtajana.

– Lähden tähän työhön vahvalla motivaatiolla. Tuon mukanani paljon kokemusta palkansaajien työelämän turvan sekä jäsentyytyväisyyden kehittämisestä. Vaikka haasteita varmasti riittää, olen enemmän kuin valmis kehittämään yhdistystä vahvemmaksi jääkiekkoilijoiden etujen valvojaksi ja vaikuttajaksi, Kauppinen kertoi tiedotteessa.

Yhteyspäällikkö Iiro Järvi on työskennellyt helmikuusta lähtien Pelaajayhdistyksen vt. toiminnanjohtajana. Ennen Järveä toiminnanjohtajan tehtäviä hoiti Jari Kostiainen, joka pestattiin viime vuonna eläköityneen Jarmo Saarelan tilalle.

Lue myös:

Liigan ja pelaajayhdistyksen neuvottelut eivät johtaneet uuteen sopimukseen – koronan kurittamat seurat huolissaan taloutensa sietokyvystä

Iltalehti: Jääkiekon pelaajayhdistyksen uusi pomo sai potkut