Hyppää sisältöön

Teemu Pukin ja luottovalmentajan yhteistyö jatkuu – Daniel Farke neljän vuoden jatkosopimukseen Valioliigaan palaavan Norwichin kanssa

Farke on johtanut Kanarialintuja vuodesta 2017 lähtien. Nyt hän kertoo tavoitteekseen sarjapaikan säilyttämisen.

Farke sanoo tavoitteekseen vakiinnuttaa Norwichin sarjapaikan Englannin Valioliigassa ensi kaudella. Kuva: AOP

Norwich Cityn saksalaisvalmentaja Daniel Farke on allekirjoittanut neljän vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. 44-vuotias Farke on toiminut Norwichin päävalmentajana vuodesta 2017 lähtien.

– Olen aivan haltioissani tällä hetkellä. Olen uskomattoman kiitollinen kaikesta luottamuksesta ja tuesta. On ilo saada työskennellä tällä tasolla erityisen seuran kanssa jatkossakin, Farke tunnelmoi seuran tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun).

Farke luotsasi Teemu Pukin edustaman Norwichin Valioliigaan viimeksi kaksi vuotta sitten, mutta tuolloin taival jäi vain kauden mittaiseksi. Norwich haki viime kaudella vauhtia mestaruussarjasta ja nousi ennätyksellisellä 97 pisteen potilla takaisin Valioliigaan.

Seuraavaksi seuran ja päävalmentajan tärkein tavoite on säilyttää tuo sarjapaikka.

– Nyt on otettava seuraava askel ja varmistettava, että tämä seura vakiinnuttaa paikkansa Valioliigassa. Olemme nyt paljon paremmassa asemassa niin seurana kuin joukkueenakin, Farke sanoo.

Norwichin kausi käynnistyy 14. elokuuta Liverpoolia vastaan.

Lue myös:

Brittitutkija selittää ilmiön, joka näkyi räikeällä tavalla EM-finaalin jälkihöyryissä: "Miksi jalkapallo haluaisi tulla takaisin sellaiseen kotiin?"

Dortmund vahvisti Jadon Sanchon jättisiirron Manchester Unitediin – Wolverhampton-luotsi siirtyy Tottenhamin peräsimeen

ESPN: Lionel Messi jatkamassa FC Barcelonan paidassa viisivuotisella sopimuksella