Hyppää sisältöön

Castren golfaa Ranskan arvoturnauksessa avauspäivän jälkeen jaetulla 11. sijalla – myös Korhosella onnistunut päivä

Golffaaja Matilda Castren pelasi Ranskassa avauskierroksen kolme alle parin. Suomen toisella edustajalla Sanna Nuutisella oli vaikea kierros. Mikko Korhonen on kahden lyönnin päässä kärjestä.

Golffaaja Matilda Castren. Arkistokuva. Kuva: Getty Images

Matilda Castren jakaa ensimmäisen päivän jälkeen 11. sijaa golfin naisten kauden neljännessä arvoturnauksessa Ranskassa. Hän pelasi avauskierroksen kolme alle parin.

Kierroksella neljä birdieä ja yhden bogin lyönyt Castren on kolmen lyönnin päässä johtopaikkaa jakavista Thaimaan Pajaree Anannarukarnista ja Yhdysvaltain Yealimi Nohista. Eurooppalaispelaajista Castrenin edellä on vain -5 pelannut Tanskan Emily Kristine Pedersen.

– Hyvä eka päivä, tosi stediä. Pari ei niin hyvää draivia, mutta muuten hyviä lähestymisiä ja semmoista aika stressitöntä peliä, Castren kertoi Golfpiste.comille (siirryt toiseen palveluun).

Suomen toisella edustajalla Sanna Nuutisella oli vaikea kierros. Hän pelasi tuloksen +4.

Castren ja Nuutinen ovat Suomen edustajat myös Tokion olympiakisoissa.

Euroopan kiertueella on käynnissä myös miesten kilpailu Walesissa. Suomen Mikko Korhonen pelasi avauskierroksen viisi alle paarin, ja on turnauksessa jaetulla kolmannella sijalla Englannin James Morrisonin kanssa.

Korhonen löi kierroksella seitsemän birdietä ja kaksi bogia jääden kahden lyönnin päähän johdosta. Hänen edellään ovat Espanjan Nacho Elvira ja Ruotsin Vincent Norrman, jotka pelasivat seitsemän alle parin.

Suomen Tapio Pulkkanen on jaetulla 24. sijalla pelattuaan kaksi alle parin. Janne Kaske on viisi yli parin tuloksellaan jaetulla 113. sijalla.

Päivitys 00.30: Lisätty miesten turnauksen tulokset.

Lue myös:

.
.