1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Tokio 2020

Pystyisitkö ottamaan frisbeen kiinni ja vesihiihtämään samaan aikaan? Katso parhaat palat Yle Urheilun katsojien olympia-aiheisista videoista

Yle kameran kautta lähetetyt olympiayleisön urheilusuoritukset ja haasteet kirvoittivat Kalle Palanderin mökkiolympialaisiin.

Tässä ovat parhaat katsojien lähettämät videot
Tässä ovat parhaat katsojien lähettämät videot

Olympiayleisö on voinut osallistua Yle Urheilun lähetyksiin lähettämällä olympia-aiheisia videoitaan tai kannustuksiaan suomalaisille Yle kameran kautta.

Viimeisimpänä katsojilla oli mahdollisuus haastaa Kalle Palander kaksintaisteluun leikkimielisessä kesäkisailussa. Palander vietti lauantaina mökkiolympialaisia, joissa hän vastasi haasteisiin. Parhaita paljoa voi katsoa sunnuntaipäivään asti Yle Urheilun Instagram-tilin tarinoista (siirryt toiseen palveluun).

Tämän jutun pääkuvana näet parhaat palat katsojien lähettämistä olympia-aiheisista videoista.

Yle Urheilu haluaa nähdä lisää urheiluaiheisia videoita, haasteita tai terveisiä Suomen olympiajoukkueelle. Parhaat videot palkitaan.

Lähetä oma videosi Yle-kameralla. Kameran saat käyttöösi lataamalla Yle-sovelluksen(siirryt toiseen palveluun) (siirryt toiseen palveluun) ja siirtymällä Tokio 2020 –kisasivustolle. Linkki Yle-kameraan on heti Tokio-sivun kärkipaikalla ja tarkemmat ohjeet kameran käyttämiseen löydät tämän jutun lopusta.

Miten saan videoni lähetettyä?

Lataa ensin puhelimeesi Yle-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Sovellus toimii Android- ja iOS-käyttöjärjestelmillä toimivissa älypuhelimissa. Saat lisätietoa osoitteesta sovellus.yle.fi(siirryt toiseen palveluun)(siirryt toiseen palveluun) (siirryt toiseen palveluun).

Avaa sovellus ja siirry sovelluksen oikeasta alalaidasta löytyvän menu-napin avulla (kolme viivaa) päävalikkoon. Valitse ylimpänä olevasta Pinnalla nyt -listasta löytyvä Tokio 2020.

Yle-kameran nostokuvake on heti sivun kärjessä. Avaa kamera painamalla nostokuvakkeen Avaa kamera -nappulaa.

Kameran infosivu aukeaa. Luettuasi ohjeet ja tietosuojalausekkeen paina Jatka.

Anna sovellukselle lupa käyttää puhelimesi kameraa ja kuvakirjastoa. Mikrofonia tarvitaan videon kuvaamiseen.

Valitse sen jälkeen joko Ota video tai Valitse kuvakirjastosta, riippuen haluatko kuvata nyt videon vai valita jo aiemmin kuvatun videon puhelimesi kirjastosta. Jos kuvaat videon, videon tallennus päättyy automaattisesti kun kesto on saavuttanut 15 sekuntia (videon maksimipituus).

Tämän jälkeen voit vielä esikatsella juuri kuvaamasi videon. Kun olet tyytäväinen, paina jatka. Jos haluat ottaa uuden videon, paina edellinen.

Anna seuraavaksi tiedot videostasi: kuvaaja, paikkakunta (valinnainen) ja lisätiedot sisällöstä (valinnainen).Palkitsemme kisojen aikana parhaita yleisön sisältöjä, joten jos haluat osallistua kisaan, laita lisätietokenttään myös sähköpostiosoitteesi. Säilytämme näitä tietoja vain mahdollisia palkintojen lähettämisiä varten ja poistamme kaikki tiedot olympialaisten päättymisen (8.8.2021) jälkeen. Emme jaa tietoja kolmansille osapuolille. Kun olet täyttänyt tiedot, paina jatka.

Nyt voit vielä kerran tarkistaa videosi ja antamasi tiedot. Kun olet tyytyväinen, paina lähetä. Halutessasi voit vielä perua lähetyksen. Lähettämisen jälkeen sovellus kuittaa "Kiitos! Sisällön lähetys onnistui." Tämän jälkeen pääset sovelluksen etusivulle painamalla Palaa alkuun -nappia.

Lue myös:

Sara Kuivisto juoksi jälleen Suomen ennätyksen, Belinda Bencicistä tenniksen olympiavoittaja – tästä löydät Tokion lauantain kaikki käänteet