1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Englannin Valioliiga

Hyökkääjätähti Harry Kane pani huhuille pisteet – vahvisti jäävänsä Tottenhamiin

Mikäli siirto Manchester Cityyn olisi toteutunut tänä kesänä, se olisi ollut rahallisesti jättimäinen kauppa.

Hyökkääjätähden sopimus Tottenhamissa ulottuu kesään 2024. Kuva: Sebastian Frej / MB Media / Getty Images

Siirtopuheissa vahvasti Manchester Cityyn yhdistetty Harry Kane pani huhuille keskiviikkona pisteen. Hyökkääjätähti Kane ilmoitti Twitterissä, ettei lähde tänä kesänä Tottenhamista muualle. Kesän siirtoaika päättyy jalkapallon Englannin Valioliigassa elokuun lopussa.

Kanen sopimus Tottenhamin kanssa ulottuu kesään 2024. Mikäli City-siirto olisi toteutunut tänä kesänä, se olisi ollut rahallisesti jättimäinen kauppa.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

– Pysyn Tottenhamissa tämän kesän ja olen sataprosenttisen keskittynyt auttamaan joukkuetta menestykseen, Kane kirjoitti Twitterssä.

Viitteitä Kanen jäämisestä Tottenhamiin saatiin viime sunnuntaina, kun hän tuli Wolverhampton-ottelussa vaihdosta kentälle. Kane on Tottenhamin ja Englannin miesten maajoukkueen valovoimainen hyökkääjätähti. Hän on voittanut Valioliigan maalikuninkuuden kolmasti ja MM-kisojen maalikuninkuuden kertaalleen.

Lue lisää: Harry Kanen kohtalo puhuttaa enemmän kuin Valioliigan huippuottelu – pelaako Kane tänään tulevaa joukkuettaan vastaan?