1. yle.fi
  2. Yle Urheilu
  3. Seinäjoen Jalkapallokerho

SJK:n ja Jani Honkavaaran tiet eroavat, sopimuksen optio jää käyttämättä

Honkavaara kertoo Twitterissä lopettavansa Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentajan pestissä kuluvan kauden päätteeksi.

Jani Honkavaaran kaksivuotisessa sopimuksessa SJK:ssa oli optio kolmannesta vuodesta, mutta se jää käyttämättä. Kuva: Tomi Natri/All Over Press

Päävalmentaja Jani Honkavaaran pesti Seinäjoen Jalkapallokerhossa jää kaksivuotiseksi. Honkavaara kertoo Twitterissä, ettei hän luotsaa seuran liigajoukkuetta ensi kaudella.

– Kerroin tänään joukkueelle, etten ole SJK:n valmentaja kaudella 2022. Tällä ilmoituksella toivon itselleni ja joukkueelle työrauhaa, jotta voisimme saavuttaa joukkueen itselleen asettamat tavoitteet eli kahden pisteen keskiarvon per ottelu ja europaikan. Täysillä loppuun asti, Honkavaara kirjoitti.

Honkavaara siirtyi SJK:n peräsimeen lokakuussa 2019 luotsattuaan sitä ennen Kuopion Palloseuran Suomen mestariksi. Honkavaaran kaksivuotisessa sopimuksessa oli optio kolmannesta vuodesta, mutta se jää käyttämättä.

SJK on miesten liigassa kolmantena. Joukkueella on 16 ottelusta 30 pistettä. SJK:n edellä taulukossa ovat HJK (45 pistettä) ja KuPS (36).