1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Veikkausliiga

Jose Riveiro jättää FC Interin päävalmentajan tehtävän tämän kauden jälkeen

Riveiro kertoi asiasta Twitter-tilillään. Viime kauden hopeajoukkue Inter on tällä hetkellä Veikkausliigan kolmantena.

Kuva: Matti Raivio/All Over Press

Kolme vuotta sitten työnsä miesten jalkapalloliigan Turun Interissä aloittanut espanjalaisvalmentaja Jose Riveiro jättää seuran tämän kauden päättyessä. Interin päävalmentaja viestitti asiasta maanantaina Twitter-tilillään.

– Aikani FC Interissä päättyy kauden päätyttyä. Pelaajani tietävät sen, seura tietää sen ja nyt myös te tiedätte sen. Jäähyväisille tulee olemaan aikansa, mutta nyt teemme töitä yhtä kovasti kuin aina saavuttaaksemme tavoitteemme, Riveiro kirjoitti.

Inter on Riveiron alaisuudessa ottanut hopeaa kahdella viime kaudella. Tällä hetkellä joukkue on liigassa kolmantena, seitsemän pisteen päässä toisena majailevasta KuPSista ja 13 pisteen päässä sarjakärki HJK:sta.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Lue möys:

Asiantuntija ihmettelee, miksi Leverkusen haluaa pitää kiinni Pohjanpalosta – uskoo, että lainapestin tavoite on nostattaa hyökkääjän arvoa

Tim Sparv vetoaa jalkapallomaailmaan tekstillä Qatarin tilanteesta: "Saatan kohta pelata stadioneilla, jotka ovat maksaneet työntekijöille heidän henkensä"

Brasilian terveysviranomaiset marssivat kentälle ja keskeyttivät skandaalimaisesti MM-karsintapelin Argentiinaa vastaan

Pele, 80, joutui leikkaukseen – jalkapallolegendalta poistettiin kasvain: "Voin erittäin hyvin"