1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Emil Ruusuvuori

Emil Ruusuvuori ulos myös nelinpelistä US Openissa

Ruusuvuori ja hänen saksalaisparinsa Dominik Koepfer taipuivat kolmannella kierroksella brittiläis-brasilialaiselle parille Jamie Murray–Bruno Soares.

Emil Ruusuvuoren pelit tenniksen US Openissa päättyivät. Kuva: EPA

Emil Ruusuvuoren ja saksalaisparinsa Dominik Koepferin nelinpelit tenniksen grand slam -turnauksessa US Openissa päättyivät kolmannelle kierrokselle, kun Jamie Murray ja Bruno Soares veivät maanantaisen ottelun luvuin 7–6 (8–6), 6–7 (4–7), 6–1.

Ruusuvuori ja Koepfer olivat päässeet turnauksessa kahdesti jatkoon ilman loppuun asti vääntämistä, sillä avauskierroksen ottelu päättyi vastustajan loukkaannuttua ja toisen kierroksen ottelu jäi kokonaan pelaamatta, jälleen vastustajan vaivojen takia.

Britti Murray ja brasilialainen Soares ovat turnauksen seitsemänneksi sijoitettu pari. Kahden tasaisen erän jälkeen he marssivat otteluvoittoon vastustamattomalla kolmannella erällä. Ottelu kesti kaksi tuntia ja 20 minuuttia.

Kaksinpelissä Ruusuvuori (ATP-66) kärsi keskiviikkona toisen kierroksen tappion Espanjan Roberto Bautista-Agutille (ATP-21) eräluvuin 1–6, 3–6 ja 2–6.

Yhdysvaltain avointen jälkeen Ruusuvuori aikoo suunnata sisäkentille ja palata Eurooppaan. Syksyn ohjelmassa on ainakin Davis Cup.

Lue myös:

Ruusuvuori/Koepfer eteni 16 joukkoon luovutuksella

Emil Ruusuvuori jatkoon nelinpelissä, Heliövaara ja Kontinen hukkasivat trillerissä kaksi ottelupalloa

Emil Ruusuvuorelle tyly tappio US Openin toisella kierroksella – "Kyllä hän osoitti, miksi hän on ollut topkympissä"

Emil Ruusuvuoren henkinen kantti piti, eteni US Openin toiselle kierrokselle – "Saa olla tyytyväinen"